INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIENII NU L-AU UITAT

Ibrahimovici, jucătorul anului în Serie A

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Deşi s-a transferat în vară de la Inter la Barcelona, Zlatan Ibrahimovici a fost jucătorul care i-a impresionat cel mai mult pe italieni în 2009.

Atît de mult încît jucătorii din Serie A l-au votat pe internaţionalul suedez drept cel mai bun fotbalist al anului 2009. Sezonul trecut, la Inter, Zlatan a cîştigat pe lîngă scudetto, cu echipa, şi titlul de golgeter în Serie A: 25 de reuşite. "Îmi lipseşte mult Italia. Vreme de cinci ani, aici am învăţat mult şi am cucerit numeroase trofee", a spus fostul coechipier al lui Cristi Chivu.

Cel mai bun antrenor al anului a fost declarat Jose Mourinho, care a luat titlul cu Inter la primul lui sezon în Serie A. Iar cea mai bună echipă în 2009 a fost votată Inter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează