INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ibrahimovici: ”Mai joc doi ani, apoi mă fac antrenor”

Ibrahimovici pare să se fi săturat de fotbal
Ibrahimovici pare să se fi săturat de fotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 12:48

Zlatan Ibrahimovici şi-a stabilit planurile de viitor. Într-un interviu acordat cotidianului suedez ”Sportbladet”, starul Milanului a declarat: ”Voi continua să mai joc încă două sezoane. După aceea, gata. Mă voi retrage, mi-ajunge de atîta jucat fotbal. Voi lua foarte în serios posibilitattea de a deveni antrenor. Este o idee la care mă gîndesc de mult timp. Cred că mi s-ar potrivi să stau pe bancă, m-aş descurca fără probleme”.

În privinţa carierei de fotbalist, atacantul suedez (30 de ani) nu ştie unde şi-o va încheia: ”Poate la Milan, cu care am contract pînă în 2013 şi aş putea prelungi, poate în Emirate sau la alt club bogat. Acum aş zice nu unei alte oferte în afara Milanului, dar în doi ani nu poţi şti ce se mai poate întîmpla”.

13 ani are petrecuţi pe gazon  Ibrahimovici într-o carieră începută în 1999, la Malmo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  04 Ianuarie 2012, 14:03

Macar si-a facut clare intentiile ca vrea sa castige o caruta de bani inainte de a se retrage definitiv. La momentul asta este cu siguranta unul dintre cei mai buni atacanti din lume.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează