INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Ibrahimovici nu a mai rezistat! Atac la adresa lui Guardiola: "Un bărbat îşi rezolvă problemele"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 22:42

Zlatan Ibrahimovici l-a atacat pe Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona, pe care îl numeşte "cel mai imatur antrenor" cu care a colaborat în întreaga carieră.

Suedezul din atacul lui United a rememorat perioada petrecută pe Camp Nou şi spune că Guardiola a schimbat sistemul de joc pentru a-l favoriza pe Leo Messi.

"Am marcat multe goluri în primele şase luni petrecute acolo, care au fost perfecte. Apoi, s-a schimbat sistemul şi tactica, ceea ce nu a fost bine pentru mine. Clubul mi-a spus să vorbesc cu Guardiola. I-am spus lui Guardiola că a sacrificat alţi jucători pentru Messi, iar el mi-a spus că mă înţelege.

Apoi, m-a trimis pe bancă pentru următorul meci, apoi pentru următorul meci şi tot aşa. Apoi, nu a mai vorbit deloc cu mine, nici măcar nu m-a mai privit în ochi. Intram într-o cameră, iar el ieşea. Am fost undeva pentru a mă întâlni cu el, iar el a plecat în altă parte. Am înţeles că a fost ceva ce a depăşit fotbalul.

Nu a fost cel mai îngrozitor antrenor cu care am lucrat, dar cu siguranţă a fost cel mai imatur pentru că un bărbat îşi rezolvă problemele", a declarat Ibrahimovici, potrivit goal.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  13 Decembrie 2017, 12:06

Și Mourinho l-ar fi ales tot pe Messi.

mannecken
mannecken  •  13 Decembrie 2017, 06:52
Postat de daweroirl pe 13 Decembrie 2017, 03:41

va pregateste pachetele paznicule ,pai cat de trist este sa-ti privesti familia dintr-o camera din Spania ,adica camera in care stai la munca noapte de noapte ,iar ei stau in fata bradului ,ca tu ,deh ,esti bote de gard in Spain ,trist ba ,trist !

Cred ca nici cu profesoara ta de limba româna lângă tine nu intelegi ce ai scris. De cacofonie nici nu mai zic. Întâmplarea face ca tocmai merg spre aeroport.In Spania am fost o singura data-n concediu. Prefer Italia unde merg an de an.De mai multe ori pe an. Dupa 27 de ani de Belgia (ai auzit de Bruxelles?)pot sa-ti închiriez un apartament daca vrei sa dormi si tu corect inr-un pat comod.De lucru nu-ti dau pentru ca esti cam prost. De fapt nu mai stau la Bruxelles,am doar trei apartamente, mi-am luat casa la tara. Nu-ti spun unde pentru ca esti vagabond.

daweroirl
daweroirl  •  13 Decembrie 2017, 03:41
Postat de valyomanyd pe 12 Decembrie 2017, 23:11

Știrea aste e vreo 6 luni ! Sunteți în pauză de idei ? Nea Gigi e ocupat cu pregatirile pentru sarbători ? :))

va pregateste pachetele paznicule ,pai cat de trist este sa-ti privesti familia dintr-o camera din Spania ,adica camera in care stai la munca noapte de noapte ,iar ei stau in fata bradului ,ca tu ,deh ,esti bote de gard in Spain ,trist ba ,trist !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează