INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ibrahimovici se mută în Anglia?

Zlatan Ibrahimovici, Ibrahimovici, Barcelona
Zlatan Ibrahimovici, Ibrahimovici, Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

FC Barcelona ar vrea să renunţe la atacantul suedez, oferit la Chelsea şi Manchester City.

Viitorul lui Zlatan Ibrahimovici ar putea fi în Premier League. La o asemenea soluţie s-a ajuns la finele unui sezon sub aşteptări. Adus vara trecută cu 66 de milioane de euro, preţ în care a fost inclus Eto'o, atacantul suedez nici nu şi-a atins ţinta pentru care a lăsat Interul, cucerirea Ligii, nici nu a jucat la înălţimea pretenţiilor. Ba, în ultima vreme a ajuns rezervă, în umbra puştiului Bojan Krkici.

Seria de nereuşite au făcut ca Zlatan să nu se simtă fericit în "Camp Nou". Totodată, a apărut şi disponibilitatea oficialilor "blaugrana" de a-l ceda. Pretendenţi există. Dacă Juventus nu-şi permite să-l reangajeze, alte două cluburi, ambele engleze, au deja bani pregătiţi să-l ia. Unu-i Chelsea, unde Ancelotti îl cere fiindcă nu-l poate transfera pe Torres de la Liverpool.

Cealaltă variantă se numeşte Manchester. Patronii arabi ai "cetăţenilor" nu duc lipsă de lichidităţi şi sînt gata să-i facă pe plac lui Roberto Mancini, cu care Ibrahimovici a cucerit titlul cu Inter. Anglia ar fi şi pe gustul jucătorului, fiindcă i se potriveşte mai mult stilul bazat pe forţă.

ZLATAN LA FC BARCELONA
Competiţie    Partide Goluri    Pase decisive
Primera    28    16    7
Ligă    10    4    2
Cupă    2    1    0

L-ar schimba Villa
Are cine să-l înlocuiască pe Ibrahimovici dacă el va pleca de la Barca. Presa catalană susţine că preşedintele Joan Laporta s-a înţeles cu Valencia pentru David Villa contra sumei de 40 de milioane de euro. Atacantul spaniol va semna pe patru sezoane. Laporta vrea să-l prezinte pe 19 mai, ca un cadou de despărţire: în iunie, cînd vor fi alegeri la preşedinţia Barcelonei, va părăsi postul, deoarece nu mai are voie la un nou mandat.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
666piturca
666piturca  •  16 Iulie 2010, 02:33

Corect, Cum zice Castro. Este tzeapa. Nu avea voie sa nu isi arate valoarea, si la jumate din banii astia. S-a intrebat cineva unde a fost Suedia la Mondiale...? Asta e valoarea lui, azi. Se vede ca a crescut cu Chivu, de mic :-)

 •  15 Mai 2010, 18:47

Nu voi a ma lauda, dar am vazut in Ibra o tzeapa inca din toamna. Un jucator de 55 de mil. nu are voie sa nu isi arate valoarea dupa cateva meciuri. Ce acomodare? Esti valoros, sau nu. Multi alti jucatori mari s-au impus f. repede. Problema lui Ibra e alta: nu e facut pt. jocul Barcei. El e vesnic n cautarea executiilor magice, pe care le cauta in permanenta, pare detasat de grup, isi doreste prea mult rolul de primadona. In plus, desi e inalt, nu e genul de batailleur, care sa agate orice minge

 •  14 Mai 2010, 21:11

Cea mai mare teapa luata de Barca, nu are nicio legatura cu fotbalul, plus caracter ZERO. Eto'o este de 10 ori mai bun, daca juca la Barca in semifinala, inter se uita la tv la finala CL.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează