INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂRTURISIRE

Ibrahimovici surprinde! Unde își dorea să își încheie cariera

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 13:47

Ajuns la Manchester United în această vară, Zlatan Ibrahimovici și-ar fi dorit să își încheie cariera în Serie A, însă nu la Milan sau Inter cum s-a zvonit în această vară.

Agentul lui Ibrahimovici, Mino Raiola, a dezvăluit că suedezul își dorea să își încheie cariera la Napoli. Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost impresionat de atmosfera de pe San Paolo, când a participat la meciul de retragere al fostului mare jucător al napolitanilor, Ciro Ferrara.

4titluri de campion a cucerit suedezul în Serie A

"Tot ce pot spune este că după meciul de retragere al lui Ciro Ferrara, de pe San Paolo, Zlatan m-a sunat și mi-a spus că vrea să își încheie cariera la Napoli. Asta pentru că mentalitatea napoletanilor este asemănătoare cu a lui și, dacă Premier League ar fi rămas ca atunci, cred că asta ar fi făcut", a declarat Mino Raiola pentru postul de radio CRC.

5 goluri  în 5 partide are Ibrahimovici în acest sezon pentru Manchester United

Raiola sugerează că Napoli s-ar fi interesat și ea de jucător, după ce acesta a rămas liber de contract, în urma despărţirii de PSG din această vară.

"Dacă a fost Ibra căutat de Napoli în această vară? Președinții de club care discută cu mine știu că ceea ce am vorbit va rămâne între noi. Am ales United cu multă vreme în urmă, era ținta noastră, Ibra era și ținta clubului, iar acum suntem unde trebuie să fim", a adăugat Raiola.

sursa: metro.co.uk

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează