INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIEGO DICTEAZĂ

Ieşit furios de la negocieri, Maradona ar putea renunţa la Argentina!

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Diego Maradona a revenit din vizita în Venezuela cu aere de dictator. "Contaminat" de bunul său prieten, preşedintele Hugo Chavez, selecţionerul Argentinei i-a ameninţat pe cei de la federaţie că-şi va prelungi acordul pînă în 2014 doar în condiţiile impuse de el.

 

"Vreau să-mi continuu munca, dar cu aceleaşi persoane alese de mine. Dacă cineva se atinge de vreun fir de păr al băieţilor, voi pleca!", anunţă Diego, în interviul dat la "El Show de Futbol". Cotidianul Ole a descoperit de cine atîrnă viitorul echipei naţionale: "masorul Marcelo D'Andrea, poreclit Daddy şi căruia Heinze i-a dedicat golul marcat cu Nigeria la Mondiale, şi magazinerul Marcelo Fabian Dalto, aflat din 1998 la lot şi cunoscut mai mult ca vecinul lui Fangio, fost pilot de Formula 1".

 

Maradona s-a întîlnit azi, aşa cum era stabilit, cu preşedintele federal Julio Grondona. O discuţie încinsă de circa două ore, la finele căreia Diego a plecat pe o uşă, iar şeful forului de la Buenos Aires pe alta. Fără ca vrenul să dea nici cea mai scurtă declaraţie! Lucruri care i-au făcut pe cei de la cotidianul Ole să se teamă că selecţionerul Argentinei va renunţa la post, nemulţumit de concluziile discuţiilor.
federal Julio Grondona ca să semneze noul contract, mai are pretenţia să-i fie adus încă un
secund, alt prieten: "L-am cerut pe Oscar Ruggeri şi dacă nu vine, nu mai discutăm nimic".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fotballboy
fotballboy  •  26 Iulie 2010, 23:18

Inteleg ca e iubit in Argentina dar rezultatele si jocul echipei care are,dupa parerea mea,cel mai bun lot din lume,dezamageste fanii.Aici pot sa amintesc de marile rezultate,0-6 cu BOLIVIA si mai recentul 0-4 cu Germania....Sa fim seriosi in afara sa se certe toata ziua cu Pele,care macar sta in banca lui,si sa se pozeze mare revolutionar cu Castro si Chavez,nu prea misca nimic...Eu as aduce un selectioner competent cum ar fi fost Hiddink daca nu s-ar fi dus la turci sau chiar Van Basten..

ko-ko
ko-ko  •  26 Iulie 2010, 22:37

Acela va fi erou in Argentina, cel care va indrazni sa-i spuna "Nu".Maradona trebuie respectat, adulat, apreciat, pus in rama si atat.

julesverne
julesverne  •  26 Iulie 2010, 21:20

Pai dupa ce i-ai prostit, acum de ce sa nu pui si conditii?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează