INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - ARSENAL, AZI, 14:30, EUROSPORT, GSP.RO

Îi ia banderola! Rooney are din nou probleme: a chefuit în hotelul naționalei

"Sorry, Mister!", pare să-i spună Rooney selecționerului. Dar Southgate nu e dispus să-l cauționeze

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Selecționerul Gareth Southgate vrea să-l pedepsească astfel pe Rooney fiindcă a chefuit la o nuntă, în hotelul naționalei, deși el i-a spus să meargă la culcare.

Wayne Rooney i-a dat peste cap lui Mourinho toată pregătirea "șocului" de azi cu Arsenal. Managerul lui Man. United își dorea liniște și concentrare în aceste zile. Însă dezvăluirile și fotografiile publicate de tabloidul The Sun, cu "Roo" petrecând la o nuntă găzduită chiar în hotelul naționalei Angliei, fac valuri și acum.

Atacantul de 31 de ani, scrie mai nou același The Sun, va rămâne fără banderola de căpitan: "Gareth Southgate i-o va lua la sfârșitul lunii, imediat ce Federația îl va confirma în funcția de selecționer". Rooney i-a cerut deja scuze, însă degeaba. Southgate are și un alt motiv să fie supărat.

Sâmbăta trecută, în toiul petrecerii, el a dat nas în nas la un moment dat cu jucătorul lui Man. United. Și-a dat seama imediat că e băut și l-a trimis la culcare. Numai că Rooney nu l-a ascultat. În pat a ajuns în cele din urmă, dar abia la 5 dimineața!

Mourinho, atac la Wenger

Mourinho a refuzat ieri să comenteze incidentul cu Rooney de la națională, "ce se întâmplă acolo nu mă privește", dar l-a atacat pe adversarul de azi, Arsene Wenger. "Voi, ziariștii, îl respectați mai mult decât pe mine, deși ultimul meu titlu de campion în Premier a fost acum 18 luni, nu acum 18 ani", a spus Jose, pe care reporterii l-au tras imediat de mânecă: "Wenger a câștigat Premier ultima oară acum 12 ani, în 2004". 

"Am deschis o investigație. Vom vorbi cu toți care au fost implicați, să vedem exact ce s-a întâmplat, înainte de a lua măsuri"
Martin Glenn, director executiv Federația engleză

119selecții și 53 de goluri (lider absolut) are Rooney în naționala Angliei, pentru care joacă din 2003

19meciuri a purtat Rooney banderola de căpitan la reprezentativă. Prima oară, pe 14 noiembrie 2009

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close