INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA

Imaginea care a impresionat o lume întreagă și gestul frumos al unui fotbalist al lui Aston Villa

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 13:04

Are 7 ani și e înnebunit după fotbal. Nimic nu-l poate ține departe de sportul său preferat, nici măcar leucemia de care suferă la o vîrstă atît de fragedă.

Poza postată de tatăl său pe twitter a devenit virală pe internet, impresionînd întreaga lume.
astonvilla

"Iată-l pe fiul meu de 7 ani, complet fascinat de meci. Pentru 90 de minute uită că are leucemie. Ador poza asta și pe Aston Villa".

Jordan Amavi, 21 de ani, fundașul stînga al formației engleze, a fost întrebat dacă a văzut imaginea. Jucătorul a decis să-i dăruiască un tricou puștiului. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
socrate123
socrate123  •  04 Septembrie 2015, 17:08

Atunci cand vezi mii de conentarii la limita suburbanului, promovate si exacerbate de insisi autorii articolelor, sub asa zisa scuza a "traficului", si zero comentarii la de fapt esenta fotbalului, este ca o concluzie trista a ceea ce haranesc si cresc aceste site uri de sport. Trebuie cu greu sa parcurgi mii de stiri neanderthaliene ca sa scape cu greu si asa ceva...asta nu cumva va exonereaza cu ceva gesepistilor...doar , poate, desi nu cred in desteptari bruste, sa va lumineze nitel. Si nici nu inseamna ca toti cei care au ceva in cap, ar inghiti vreodata subiectivismul vostru desantat legat unilateral de o singura preferinta...stiiti voi care...aia pe care nici macar copilul ala n ar accepta o.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează