Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 17:23 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 19:09

Boca Juniors și Fluminense se înfruntă diseară, de la ora 22:00, în finala Copa Libertadores 2023. Mii de fani argentinieni au făcut deplasarea la Rio de Janeiro, locul disputării ultimului act.

Puține evenimente trezesc emoțiile unei finale de Copa Libertadores. Totul devine și mai special când față în față ajung două echipe din țările rivale, Argentina și Brazilia. Când ultimul act e găzduit chiar pe Maracana, stadionul legendar al brazilienilor, se ating noi cote ale pasiunii.

VIDEO. Imaginile anului în fotbal: „Am vândut motocicleta, nici nu avem bilete. Dar priviți nebunia de aici!”

Argentina trece printr-o criză financiară puternică, dar fanilor nu le-a păsat. Mii de fani argentinieni au împânzit plajele din Rio.

Poveștile sunt diverse. Cea spusă de un copil la microfonul TyC Sport a devenit virală.

„Pentru a ajunge aici am vândut motocicleta tatălui meu, mi-am vândut și PlayStation-ul. Și nici măcar nu avem bilete la meci. Dar priviți ce e aici! Asta e Boca, omule! E nebunie! Forța Boca”, a strigat puștiul, imagini preluate de toate publicațiile importante ale planetei.

Aproximativ 70.000 de spectatori vor asista pe Maracana la finala Copei Libertadores. În Rio de Janeiro au ajuns câteva sute de mii de susținători ai celor două formații. 

Nu au lipsit nici incidentele, oficialii luând în calcul inclusiv ca partida să se joace cu porțile închise. În cele din urmă, s-a ajuns la un consens. Totul e pregătit pentru evenimentul anului în America de Sud!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Racovițan, la golul #3 în acest sezon + Gâlcă, învins în Polonia
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest weekend » Racovițan, la golul #3 în acest sezon + Gâlcă, învins în Polonia
Reprezentanții clubului din Premier League au venit să-l urmărească pe Radu Drăgușin
SERIE A
Reprezentanții clubului din Premier League au venit să-l urmărească pe Radu Drăgușin

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni