INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - CRYSTAL PALACE 1-0

Impact sîngeros » Hart a fost lovit la ochi în meciul cu Crystal Palace. Pantilimon nu profită

Hart are sînge la ochi și acuză din plin șocul loviturii. Dar va continua // Foto: Reuters
Hart are sînge la ochi și acuză din plin șocul loviturii. Dar va continua // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 21:38

Portarul lui City s-a ciocnit cu Jerome Cameron în minutul 30. Managerul Pellegrini a vrut să-l schimbe, dar s-a răzgîndit.

Încă o etapă pe tuşă, ieri, pentru Costel Pantilimon. Deşi, în minutul 30 al meciului cu Crystal Palace (1-0), era cît pe ce să revină între buturile lui Man. City.

Titularul Joe Hart a plonjat pe o centrare a lui Barry Bannan, iar Jerome Cameron, care venea la întîlnirea cu mingea, l-a lovit în faţă. Impactul a fost dureros şi cu urmări pentru portarul "cetăţenilor", care s-a ales cu o plagă însîngerată sub ochiul stîng.

Managerul Manuel Pellegrini a fost tentat chiar să-l înlocuiască pe Hart cu Pantilimon, dar apoi s-a răzgîndit. Iar goalkeeperul Angliei i-a mulţumit cu cîteva intervenţi de excepţie, deşi avea ochiul tumefiat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează