INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Imperiul „Harry Kane”. Ce afaceri are atacantul lui Bayern

Harry Kane/ foto Imago Images
Harry Kane/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 16:13 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 17:05

Golgheterul lui Bayern, Harry Kane, câștigă mulți bani din parteneriatele cu Skechers, Google, Premier League și NFL, dar are și propria firmă de imobiliare. În 2022, averea lui era estimată la peste 60 de milioane de euro.

Harry Kane nu câștigă doar din contractul cu Bayern. În afara celor 25 de milioane de euro pe an cu care e plătit la campioana Germaniei, internaționalul englez face bani din multe alte afaceri.

Skechers îi dă 10 milioane de euro anual

Ultima dintre acestea este contractul său cu Skechers. Pe viață! Căpitanul naționalei Albionului a devenit în 2023 imaginea firmei americane de încălțăminte, care, cu ajutorul său, vrea să-și facă un nume și pe piața fotbalistică. Potrivit revistei Forbes, Skechers îi plătește lui Kane nu mai puțin de 10 milioane de euro anual.

Deian Sorescu, prezentat de Gaziantep! A semnat la stânga bașkanului
TRANSFER
Deian Sorescu, prezentat de Gaziantep! A semnat la stânga bașkanului

Și Google a decis să profite de imaginea superatacantului britanic. Cum? Harry colaborează la dezvoltarea inteligenței artificale, prin realizarea mai multor spoturi publicitare, conform unui acord care-i aduce alte milioane în cont.

Harry Kane are propria firmă imobiliară. Valoarea proprietăților din portofoliu: 15 milioane de euro!

Chiar dacă a plecat vara trecută din Premier League, el a rămas un partener de nădejde al Ligii engleze. Iar de Sărbători a făcut reclamă etapei de Boxing Day! O altă sursă de milioane: contractul pe care-l are cu NFL. El chiar cochetează cu ideea ca, după încheierea carierei fotbalistice, să se apuce de fotbal american!

În afara contractelor de publicitate, Kane are și o firmă de imobiliare, „Edward James Investment” - dezvăluie tabloidul german Bild. Valoarea proprietăților aflate în portofoliul său se situează undeva în jurul sumei de 15 milioane de euro.

Ce mașini de lux deține Harry Kane

La care se adaugă un important parc de mașini de lux. Cele mai arătoase: Bentley Continental GT Supersports, Range Rover SV, Jaguar F-PACE și Ferarri. Și un Audi Q8 e-tron, pe care-l conduce la Munchen.

În 2022, scrie același Bild, averea internaționalului englez era estimată la peste 60 de milioane de euro. Doar la capitolul „trofee” trebuie să pluseze. În carieră, petrecută în cea mai mare parte la Tottenham, n-a câștigat până acum niciun trofeu. A fost aproape în 2019, dar a pierdut cu Spurs finala Ligii Campionilor, în fața lui Liverpool (0-2).

Mai puteți citi:

Englezii confirmă » Surpriza lui Ange Postecoglou care i-ar oferi o șansă în plus lui Radu Drăgușin

Agentul lui Mourinho l-a sunat pe patronul gigantului din Europa: „Semnează cu Jose!” » În 2010, antrenorul îl ironiza: „N-are el bani pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Van_Basten
Van_Basten  •  18 Ianuarie 2024, 19:58

Cum maiba are o avere de 60M cand anual face 25M doar din salariu plus alte cateva zeci de milioane din contracte. A pierdut la pariuri tot ce a castigat pana la 30 de ani?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează