INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Impresarul unui superstar din Ligue 1 iese la atac: "Dacă n-ar fi el, nici bunica mea nu s-ar uita la meciurile de aici"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 22:09

Donato Di Campli, impresarul lui Marco Verratti (24 ani), a reacționat la atacurile pe care presa din Franța le-a lansat la adresa jucătorului său.

"Reacțiile unor oameni din presa franceză au devenit de-a dreptul enervante. Nu sunt supărat pe club sau pe antrenor, ei au încredere în Marco. El merită tot respectul. Verratti vrea să câștige Liga Campionilor cu PSG, așa că o eventuală mutare este exclusă. Comentariile din presă sunt enervante. Dacă nu erau Verratti și câțiva colegi de-ai săi de la PSG, nici măcar bunica mea nu s-ar fi uitat la meciurile din Ligue 1", a declarat Di Campli pentru Mediaset Premimum.

Criticile adresate lui Verratti au apărut după meciul PSG-Marseille, încheiat cu scorul de 0-0. În minutul 59 al partidei, italianul a fost înlocuit cu Matuidi, iar reacția lui a fost una ciudată: "Dar de ce? Am jucat prost? A zis antrenorul că am jucat prost?"

Marco Verratti a fost achiziționat de cei de la PSG în 2012, de la Pescara, în schimbul sumei de 12 milioane de euro. Italianul a evoluat pentru campioana Franței în 169 de partide, marcând 4 goluri și oferind 29 de pase decisive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează