INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

În lupta cu superlativele » Ce recorduri remarcabile poate doborî Lionel Messi înainte de a-şi încheia cariera

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 16:24

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni fotbalişiti din istorie, dovada fiind recordurile deţinute, dar şi cele pe care le-ar putea doborî în perioada următoare.
Argentinianul mai are nevoie de două goluri ca să devină cel mai bun marcator din istoria La Liga şi de şase pase de gol pentru a deveni şi cel mai bun pasator.

În Champions League, Messi este la egalitate de goluri cu Raul, 71, şi mai are nevoie de nouă pase de gol pentru a doborî şi acest record.

Pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei Argentinei, Messi mai are nevoie de opt goluri, iar încă 14 pase de gol îl vor transforma în cel mai bun pasator din istoria Barcelonei.

Leo Messi, 27 de ani, deţine recordul de goluri marcate din istoria Barcelonei şi cele mai multe reuşite în meciurile Barcelona - Real Madrid.

641630-messi.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dep.coruna
dep.coruna  •  16 Noiembrie 2014, 19:28

Din pacate pt messi nu mai poate sa-l ajunga pe cristiano ronaldo. A fost multa vreme peste el , dar acum s-a detasat ronaldo . La mesi fotbalul e un har care se pare ca s-a cam risipit in ultima vreme (poate din cauza multor trofee castigate personal cat si cu barca si nu mai exista motivatia), iar pt CR7 in spatele succesurilor in fotbal sta multa munca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează