INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"În ultimul an au fost 3 lucruri ciudate: Brexit, Trump, Ranieri" » Un antrenor celebru a comentat în stilul caracteristic plecarea eroului de la Leicester!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 25 februarie 2017 14:05

Jurgen Klopp consideră că decizia demiterii lui Ranieri de la conducerea lui Leicester este la fel de ciudată că și alegerea lui Trump ca președinte al Statelor Unite ale Americiii sau Brexit.

Înaintea meciului pe care Liverpool îl va disputa în deplasare chiar împotriva lui Leicester, tehnicianul german a declarat este norocos fiindcă se află la un club unde este un proiect pe termen lung, compătimindu-l pe Ranieri .Cu toate acestea, Klopp este conștient că nici postul său nu e sigur dacă nu realizează performanțe mari.

"Ce pot să spun? Dacă sunt suprins că astfel de lucruri se pot întâmpla? Nu, nu sunt. Nu se intamplă doar în fotbal. Consider că au existat câteva decizii ciudate în 2016/2017: Brexit, Trump, Ranieri. Trebuie să înțeleg eu tot timpul ce se petrece? Evident că nu. Nu am idee de ce a făcut asta Leicester.

Toată lumea a putut vedea parcursul în campionat, parcursul din Liga Campionilor, unde noi nu suntem. Este un om special. L-am întâlnit înainte, când m-a vizitat la Dortmund, și am avut o discuție frumoasă. Este o persoană extraordinară. Liverpool ca și club vrea să aibă o relație de lungă durată cu antrenorul său, dar ca întotdeauna totul depinde de succes. Dacă nu putem câștiga nimic sau chiar nu ne apropiem de lucruri importante în următorii ani, atunci va fi dificil să mergem împreună mai departe", a declarat antrenorul lui Liverpool.

Claudio Ranieri a fost demis pe 23 februarie 2017, de la conducerea lui Leicester la aproape 9 luni de la primul campionat câștigat în istoria de 133 de ani a clubului. Fusese numit la cârma vulpilor pe 13 iulie 2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Februarie 2017, 14:32

In realitate au fost patru. Jurgen Klopp uitase sa aminteasca de echipa lui gigi desi isi tot repeta in minte inainte de conferinta sa nu uite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează