INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞEF HOMOSEXUAL

Încă patru arbitri îl acuză pe Amerell de molestare sexuală!

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Scandalul sexual izbucnit recent în fotbalul german se extinde.

 

"Centralului" Michael Kempter, care l-a acuzat pe şeful său, Manfred Amerell(foto, stînga),  că l-a abuzat sexual, i s-au alăturat alţi patru arbitri ce au păţit la fel. Potrivit cotidianului Bild, aceştia sînt gata să depună mărturie împotriva lui Amerell.

Kempter, 27 de ani, s-a plîns preşedintelui Colegiului arbitrilor germani, Volker Roth (foto, dreapta), încă din decembrie, iar luna trecută s-a adresat direct preşedintelului federaţiei germane, Theo Zwanziger.

Amerell, 62 de ani, a fost mulţi ani responsabil cu delegările la diviziile inferiore şi de juniori, deci putea influenţa direct cariera tinerilor arbitri, care erau promovaţi apoi în lotul de Bundesliga numai la recomandarea lui.

În ultimul timp, el era purtător de cuvînt al Colegiului arbitrilor şi făcea parte din prezidiul acestuia. S-a retras din funcţie zilele trecute, chiar înainte de izbucnirea scandalului în presă, invocînd "probleme de sănătate".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  12 Februarie 2010, 12:43

ce naiba a-ti inceput sa o lua-ti si voi razna ca femeile, cu molestari sexuale,agresiuni sexuale,gata cum te atinge cineva te-a molestat sexual,mai terminati cu prostiile astea,ca din cauza asta merge societatea europeana asa de prost, din orice,gata hai la tribunal,faceti-le salarile la avocati ca asta si vor sunt prea multi avocati si trebuie sa cistige si ei,de aceea se si da fel si fel de legi ca sa muste prosti si sa lase banii prin tribunale.

 •  12 Februarie 2010, 09:41

Lui asta ai place sa o de-a la "oc hiul" maro !!!

 •  12 Februarie 2010, 09:15

ii tare-n pix asta cu nume de ciocolata amaruie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează