INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Încă un ex-milanez la PSG. Emblematicul Paolo Maldini va intra în stafful clubului parizian

Maldini și Leonardo sînt foarte buni amici din perioada Milan
Maldini și Leonardo sînt foarte buni amici din perioada Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 11:02

Paolo Maldini este gata să se implice din nou în fotbal. Dacă Milan, unde a jucat întreaga carieră de 25 de ani, nu i-a oferit nici un post după retragerea din 2009, fostul fundaş italian a primit propunerea de a intra în stafful lui PSG. Venită de la fostul coleg Leonardo, acum director sportiv al clubului francez, oferta e ca şi acceptată.

Paolo a fost deja la Paris pentru a vorbi despre un acord şi condiţiile puse la dispoziţie. ”M-am simţit precum acasă. M-am aflat printre prieteni. Încă nu am primit o propunere concretă, am avut discuţii de principiu. Voi analiza bine totul, apoi voi vedea. Cert este că mi-e dor de fotbal”, a declarat Maldini (43 de ani). Leonardo e mai sigur: ”Paolo îşi organizează viitorul. Simt că este foarte aproape de noi”.

După ce va spune ”da”, Paolo va colabora şi cu fostul său antrenor de la Milan, Carlo Ancelotti. Acesta a dorit să mai aducă alţi vechi elevi de-ai săi, ca Beckham, Pato, Kaka, dar nici unul nu a dorit să joace în Hexagon.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează