INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAS PALMAS - REAL MADRID 2-2

Încearcă să calmeze furtuna! Zidane a vorbit despre reacția nervoasă a lui Cristiano Ronaldo. ”Nu schimbă nimic!”

Zinedine Zidane, foto: reuters
Zinedine Zidane, foto: reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 13:58

Antrenorul Realului, francezul Zinedine Zidane, a vorbit despre decizia de a-l scoate de pe teren pe starul portughez în meciul terminat la egalitate, 2-2, împotriva revelației din La Liga, Las Palmas.

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit de Lucas Vasquez cu 20 de minute înainte de finalul partidei, la scorul de 2-1 pentru madrileni, și nu a părut deloc fericit. (VIDEO AICI)

La conferința de presă, antrenorul francez a lămurit situația.

”Nu a jucat rău deloc, dar avem meci marți și chiar și Cristiano trebuie să se odihnească uneori. Ăsta e motivul. A făcut un meci bun, dar m-am gândit la partida de marți (cu Borussia Dortmund, nr)”, a spus Zidane, citat de ESPN.

”Părea nervos? Asta e interpretarea voastră. El își dorește să fie tot timpul pe teren, dar uneori trebuie să îl scoatem, așa cum s-a întâmplat azi. Asta nu schimbă nimic”.

Referitor la remiza de aseară, Zidane a spus că e mulțumit de ocaziile pe care echipa sa și le-a creat, dar că urmează să analizeze prestația defensivei galacticilor.

”Al doilea gol primit nu a venit din greșeala unui singur jucător. Echipa muncește și are atitudinea bună, dar în fotbal nu poți câștiga de fiecare dată. Totuși, suntem pe drumul cel bun”, a adăugat francezul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează