INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Incendiile din ultimele zile din Asturia au afectat sportul » Măsură radicală luată de un club spaniol

foto: twitter
foto: twitter

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 16 octombrie 2017 22:33

Clubul din liga a doua spaniolă Real Oviedo a decis să suspende antrenamentele de luni după amiază la toate categoriile de vârstă, mai puțin cele ale echipei mari, din cauza fumului din oraș. 

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Twitter a clubului spaniol. Decizia vine ca urmare a recomandărilor făcute de medicii de la Asturia 112. Aceștia i-au sfătuit pe locuitori să limiteze în această perioadă activitatea fizică a copiilor din cauza fumului concentrat în aer.

"Din cauza recomandării celor de la Asturia 112, Real Oviedo suspendă pregătirile categoriilor inferioare programate pentru această după-amiază", a anunțat echipa din Oviedo pe contul oficial Twitter.

În comunicatul medicilor se recomandă ca „persoanele în varstă, copiii, femeile insărcinate, bolnavii cronici, în special cei afectați de boli respiratorii, boli cardiovasculare și imunosupresie să limiteze activitatea fizică obositoare în aer liber". 

Real Oviedo și-a exprimat, de asemenea, prin contul său de Twitter, solidaritatea cu cei afectați de incendiile care cauzează pagube serioase atât în ​​Galicia, cât și în Asturias.

În ultimele zile, în principatul Asturiei au avut loc 35 de incendii de pădure, care au provocat o concentrare intensă de fum în diferite părți ale regiunii.

sursa: lne.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează