INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Încep scandalurile şi la Barcelona » Dani Alves se revoltă

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 03:55

Brazilianul e supărat că gruparea catalană n-a dat nici o dezminţire la speculaţiile apărute în presă despre posibila lui plecare


A plecat Guardiola, a dispărut şi armonia la Barcelona. Ieri, pentru prima oară după mult timp, un jucător de top al catalanilor a atacat public conducerea clubului. Dani Alves, 29 de ani, e foc şi pară fiindcă şefii n-au avut absolut nici o reacţie la zvonurile apărute în presă despre o plecare a sa la Anji Mahacikala, Paris Saint-Germain sau Manchester City.

"Am citit deseori despre faptul că e posibil să nu mai continuu la Barca şi mă doare că nimeni din conducere n-a ieşit să dezmintă. Dar înţeleg într-o oarecare măsură. Oamenii îşi văd de interesul lor, al clubului, nu de interesul jucătorului", a răbufnit fundaşul brazilian.
Alves pretinde că noul antrenor, Tito Vilanova, i-ar fi dat asigurări: "Mi-a zis că se bazează pe mine. Dar cînd văd astfel de ştiri şi nici o reacţie ajung să cred că, la un moment dat, s-a pierdut încrederea în mine. Noi, jucătorii, sîntem angajaţii clubului. Iar dacă într-o bună zi acesta decide că nu mai are nevoie de noi, trebuie să acceptăm asta".


"În ziua în care voi pleca de la Barcelona vreau să am sentimentul că mi-am pus amprenta, că am lăsat ceva în urmă"
Dani Alves, fundaş Barcelona

35,5 milioane de euro a dat Barcelona în 2008 pentru a-l lua pe Alves de la Sevilla

Acceptă amenda
Dani Alves a vorbit ieri şi despre amenda pe care ar putea s-o încaseze fiindcă, venind după o operaţie la claviculă, a evoluat în amicalul "Prietenii lui Messi" contra "Restului lumii" fără a avea acordul medicilor. "A fost un meci de caritate şi eram complet refăcut, altfel n-aş fi jucat. N-am informat clubul şi dacă se va decide că trebuie să fiu amendat, voi plăti", a spus brazilianul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bravo_team_01
bravo_team_01  •  24 Iulie 2012, 10:58

ar fi pacat sa plece de la Barcelona

l0gan_1
l0gan_1  •  24 Iulie 2012, 10:04
Postat de biancorossi pe 24 Iulie 2012, 02:52

ce bine, sa inceapa scandalurile ! GiESPi e in polepostion !

moama 22de mii de comente:))))mai ai un pic si l ptinzi pe impermeabil

biancorossi
biancorossi  •  24 Iulie 2012, 02:52

ce bine, sa inceapa scandalurile ! GiESPi e in polepostion !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează