INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTING GIJON - REAL MADRID 0-1

Incident în parcare » Antrenorul Gijonului a aruncat cu sticla după Mourinho!

Manuel Preciado, Preciado, Sporting Gijon
Manuel Preciado, Preciado, Sporting Gijon

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Gijonului, Preciado, a răbufnit cînd portughezul i-a făcut semn cu două degete ridicate, iar secundul acestuia i-a strigat că va retrograda.

Început înaintea meciului Gijon - Real (0-1), duelul dintre antrenorii Manuel Preciado şi Jose Mourinho s-a lăsat cu "prelungiri" în parcarea stadionului El Molinon. În timp ce oaspeţii se pregăteau de plecare, Preciado a făcut un gest obscen în direcţia lor, ducîndu-şi mîna în zona genitală, şi a aruncat în autocarul madrilenilor cu o sticlă ce ulterior a ricoşat pe capul unei femei.

"Am fost provocat! Mourinho mi-a arătat două degete ridicate, iar secundul lui, Ruia Faria, mi-a strigat «Segunda!, Segunda!»", a explicat Preciado, oprit de poliţie să se ia la bătaie cu un oficial al Realului. El luase foc şi în preziua partidei, cînd portughezul, suspendat două etape pentru jignirea unui arbitru, afirmase că, în septembrie, Gijon s-ar fi lăsat bătută de Barcelona: "Mourinho e o canalie!".    

Boloni la Panathinaikos?
STRANIERI. Ladislau Boloni e în  cărţi pentru a o prelua pe Panathinaikos. Liderul primei divizii din Grecia a rămas fără antrenor după demisia lui Nikos Nioplias, la finalul întîlnirii din week-end cu Larissa (1-1), iar conducerea l-a trecut şi pe Boloni pe lista posibililor înlocuitori. Favorit e însă portughezul Jesualdo Ferreira. Interimatul îl va asigura Jacek Gmoch, 71 de ani, care a mai condus-o pe PAO în perioada 1983-1985.

Moggi o ia de la capăt în Sicilia!
ITALIA. Revenire spectaculoasă a lui Luciano Moggi. Fostul director general al lui Juventus, suspendat 5 ani în urma scandalului Calciopoli, plănuieşte să preia conducerea lui Palermo din vara viitoare, cînd îi expiră sancţiunea. Moggi vrea să-l aducă la echipa siciliană pe Marcello Lippi, fostul selecţioner al Italiei care a lucrat şi la Juventus.

Amendat cu 10.000 de euro
GERMANIA. Jurgen Klopp, antrenorul liderului Dortmund, a fost amendat de Federaţia germană (DFB) cu 10.000 de euro pentru bruscarea arbitrului de rezervă la partida de vineri cu Hamburg (2-0). Klopp n-a mai fost suspendat în condiţiile în care şi-a cerut scuze "victimei" imediat după fluierul final.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close