INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Incident teribil în Cupa Libertadores » Mai mulţi fani au fost răniţi după ce au celebrat un gol în stil sud-american

FOTO: AP
FOTO: AP

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 ianuarie 2013 18:08

La meciul dintre Gremio Porto Alegre (Brazilia) şi Liga de Quito (Ecuador) contînd pentru Cupa Libertadores au avut loc scene horror, după ce un gard al unei tribune a cedat, iar mai mulţi suporteri au căzut în gol.

După ce Elano a înscris pentru echipa gazdă (min. 16), fanii brazilieni au sărbătorit reuşita în stilul sud-american numit ”avalanşa” , acest mod de celebrare presupune ca suporterii dintr-o tribună să alerge toţi spre gard creînd astfel impresia unei căderi de zăpadă.

Potrivit presei braziliene, aproximativ 10 persoane au fost rănite, însă niciuna dintre acestea într-un mod foarte grav. Accidentul s-a petrecut pe Arena Gremio, care a fost inaugurată de curînd, pe 8 decembrie 2012 într-un amical al echipei din Porto Alegre cu Hamburg.

Gremio s-a calificat pînă la urmă în grupele competiţiei după ce a cîştigat cu 1-0 în timpul regulamentar (1-1 pe asamblul celor doua manşe) şi apoi s-a impus la lovituri de departajare în faţa echipei din Quito.

Vezi aici VIDEO cu avalanşa suporterilor de la Gremio!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zona_lipscani
zona_lipscani  •  01 Februarie 2013, 07:37

test

dori26
dori26  •  31 Ianuarie 2013, 19:01

frumos efectul vizual

xstream
xstream  •  31 Ianuarie 2013, 18:32

pana la urma au provocat o avalansa :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează