INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Îndrăgostit de Doneţk! » Brazilianul Luiz Adriano vrea cetăţenie ucraineană

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 22:03

Golgeterul lui Şahtior, ce evoluează din 2007 la echipa lui Mircea Lucescu, va depune actele pentru naturalizare ”dacă situaţia va reveni la normal”


Situaţie paradoxală la Şahtior. În timp ce 5 brazilieni au fugit de la echipa lui Mircea Lucescu după un amical cu Lyon şi s-au întors greu şi în tranşe, un altul s-a îndrăgostit de Ucraina. Luiz Adriano, care a deschis scorul în succesul de duminică (1-0 cu Zaporoje), vrea să primească cetăţenie ucraineană!

"E adevărat, intenţionez să depun actele, dar decizia finală depinde de situaţia politică. Dacă va reveni la normal, voi fi mîndru să primesc paşaport ucrainean", a declarat atacantul venit în 2007 la Doneţk şi de 6 ori campion cu Şahtior. Doneţkul reprezintă principalul bastion al rebelilor proruşi, iar de la startul conflictului din zonă, la jumătatea lunii aprilie, au murit 1.100 de persoane şi alte 3.442 au fost rănite.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  29 Iulie 2014, 09:54

Pai sa aiba rabdare, poate mai bine depune cererea pentru cetatenie rusa :). Desi, ca negru nu ar avea nicio sansa sa fie selectionat in Nationala unei tari atat de rasiste ca Rusia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează