INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Înger, răsplătit » Gest minunat pentru puștiul de 15 ani care a ajutat la găsirea supraviețuitorilor după tragedia aviatică în care au fost implicaţi jucătorii lui Chapecoense

foto: agenciabrasil.ebc.com.br
foto: agenciabrasil.ebc.com.br

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 13 februarie 2017 10:42

Autorităţile locale şi clubul brazilian Chapecoense l-au recompensat pe cel care a ajuns primul la locul tragediei în care au murit jucătorii echipei braziliene.

Johan Ramirez, 15 ani, a fost primul om care a ajuns la locul în care s-a prăbuşit avionul şi a ajutat pe tot parcursul operaţiunii de căutări. Puştiul a fost recompensat cu o casă nouă pentru el şi familia sa în La Union, localitea lui natală.

Orientarea lui Johan a fost decisivă în desfăşurarea căutărilor, puştiul având informaţii despre rutele prin care s-ar putea ajunge la avionul prăbuşit.

În catastrofa aviatică şi-au pierdut viaţa 71 de pasageri, în timp ce şaşe oameni au supravieţui. Trei dintre cei rămaşi în viaţă au fost jucătorii lui Chapecoense: Alan Ruschel, Jakson Follman şi Neto. Un alt jucător, Danilo, a fost găsit şi el în viaţă, dar a decedat ulterior din cauza leziunilor grave.

Până acum, Ramirez a locuit într-o casă modestă din regiunea Antioquia. În urma gestului eroic clubul brazilian şi autorităţile locale au construit o casă nouă vopsită în verde, culoarea pe care o are Chapecoense.

Formaţia braziliană se deplasa spre meciul din prima manşă a finalei Copa Sudamericana împotriva lui Atletico Nacional. Avionul s-a prăbuşit atunci în Columbia, înainte să ajungă la Medellin, destinaţia finală.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează