INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Înlocuitor de top pentru Neymar! Șefii Barcei vor să transfere vedeta rivalei și plătesc 100 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 15:26

Neymar este tot mai aproape de ajunge la PSG, pentru 220 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului.

Șefii Barcelonei par a fi resemnați în ceea ce privește transferul lui Neymar și au început să caute un înlocuitor. Potrivit spaniolilor de la Marca, pe lista de viitoare transferuri ale catalanilor se află Antoine Griezamann, atacantul celor de la Atletico Madrid.

Francezul Griezmann, 26 de ani, are o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, bani pe care catalanii i-ar obține după plecarea lui Neymar. În plus, șefii Barcei consideră că Griezmann este obișnuit cu meciurile tari și ar face față cu brio lângă Messi și Suarez.

80.000.000 €este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt.de

Griezamnn este la Madrid din 2014, când a fost cumpărat de la Real Sociedad. În sezonul trecut a jucat 53 de meciuri și a marcat 26 de goluri, oferind și 12 pase de gol.

Pe lista de posibili înlocuitori ai lui Neymar mai sunt Coutinho, Dybala și Mbappe.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
voodooro
voodooro  •  29 Iulie 2017, 18:52
Postat de romulus65 pe 29 Iulie 2017, 16:03

Ar fi cea mai buna afacere pentru Barcelona, ar lua un atacant foarte bun si ar mai ramane si cu o caruta de bani. In plus Griezmann nu este un fitos precum Neymar.

corect, iar la ce foame de trofee are Griezmann , sigur ar da mai multe pe teren decat fitosul de Neymar

romulus65
romulus65  •  29 Iulie 2017, 16:03

Ar fi cea mai buna afacere pentru Barcelona, ar lua un atacant foarte bun si ar mai ramane si cu o caruta de bani. In plus Griezmann nu este un fitos precum Neymar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează