INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Inter face afaceri cu Manchester United » Italienii l-ar trimite pe Perisici pe ”Old Trafford”, dar în tranzacție solicită împrumutul unui atacant al lui Mourinho

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 iulie 2017 11:49

Inter Milano intenționează să-l împrumute pe Anthony Martial pentru un an, ca parte din transferul de 45 de milioane de euro la Manchester United al lui Ivan Perisici.

Jose Mourinho îl vrea pe jucătorul croat, dar discuțiile s-au blocat după cererea italienilor legată de francez.

Echipa lui Luciano Spalletti va disputa astăzi ultimul meci din turneul International Champions Cup la Singapore, împotriva lui Chelsea. Mijlocașul ofensiv al ”nerrazzurilor” în vârstă de 28 de ani își dorește să lucreze cu ”The Special One”, însă negocierile au intrat în impas, cu doar două săptămâni înaintea startului noului sezon din Premier League.

În ciuda unei evoluții bune a lui Martial în partidele disputate de Manchester United în Statele Unite, viitorul său pe ”Old Trafford” este unul incert. În afara lui Inter și echipa germană Wolfsburg a făcut o cerere de împrumut pentru internaționalul francez.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a venit la formația ”diavolilor roșii” în 2015, când clubul englez a plătit 36 de milioane de lire sterline lui Monaco. În primul sezon el a impresionat sub conducerea lui Louis va Gaal, înscriind 17 goluri, în toate competițiile.

Martial este cotat la 30 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2019, iar în ultimul sezon a marcat doar de 4 ori în cele 25 de meciuri jucate în Premier League.

surse: mirror.co.uk, dailymail.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
itidaunana
itidaunana  •  29 Iulie 2017, 15:16

"Perisici",da' bravo,mah! Ce ghinisor ati scris,stiti "a scrie",***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează