INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Inter îl înlocuieşte pe Chivu cu sîrbul Kolarov. Mourinho cere urgent transferul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

După ce şi-a asigurat serviciile lui Goran Pandev, Inter este aproape de încă trei transferuri importante în perioada de mercato.

Presa italiană informează că nerazzurrii sînt în negocieri avansate cu Roma şi Lazio pentru achiziţionările lui Julio Baptosta, Kolarov şi Ledesma, investiţii considerate necesare de Jose Mourinho după ce Chivu s-a accidentat, iar Patrick Vieira este la un pas de acordul cu Manchester City.

Deşi a evitat să recunoască faptul că îi caută un înlocuitor căpitanului naţionalei României, Mourinho nu a stat cu mîinile în sîn şi le-a transmis oficialilor de pe Meazza să intensifice tratativele cu reprezentanţii lui Kolarov, astfel că semnarea unui acord pare în acest moment o chestiune de zile.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
 •  08 Ianuarie 2010, 16:58

Imi aduc aminte de Kolarov asta decand era la ofk belgrad juca in uefa cu auxerre la sarbi acasa iar el facuse un meci extraordinar golul dandu-se dupa o centrare perfecta a lui...jucator care le vremea aceea era evaluat undeva pana in 800 de mii euro din cate spuneau comentatorii atuncia...pacat ca de la noi nimeni nu la vazut pt ca atuncia era acesibil si pe echipele noastre asta inseamna scouteri lisandro lopez(lyon)fost porto cumparat cu 300 mii..dani alves cumparat sevilla 700 mii no comm

 •  08 Ianuarie 2010, 13:12
Postat de pe 08 Ianuarie 2010, 13:10

JULIO BAPTOSA???????? :))))))))))))))))))

JULIO BAPTOSTA!!!!!!!!!?????? :)))))))JULIO BAPTISTA ASAI CORECT!!!

 •  08 Ianuarie 2010, 13:10

JULIO BAPTOSA???????? :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close