INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter Milano vrea un jucător de la rivala AC Milan » Nerazurrii oferă 25 de milioane pentru un mijlocaș

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 21 august 2017 22:22

Inter Milano vrea să îl transfere pe mijlocașul spaniol Suso, de la rivala AC Milan, pentru care este pregătită să ofere 25 de milioane de euro.

Luciano Spalletti, tehnicianul lui Inter, este un mare fan al jucătorului din cartierul vecin, însă ibericul mai are contract până în 2019 cu echipa rossonerilor.

Antrenorul italian vrea să găsească un înlocuitor pentru Antonio Candreva, mijlocașul pe care Antonio Conte este aproape să îl transfere la Chelsea, campioana din Premier League fiind în mare dificultate în startul sezonului.

Inter ar putea să facă rost în urma vânzării unuia dintre Jovetici, Brozovici sau Candreva, cei trei fiind pe lista de transferuri a echipei.

Ultimul jucător care a fost transferat de la o rivală la alta a fost Antonio Cassano, pentru care Inter Milano a plătit cinci milioane de euro în urmă cu câțiva ani.

Suso, 23 de ani, a fost transferat în 2015 de AC Milan de la Liverpool, formație care l-a cedat pentru doar 1,3 milioane de euro.

Spaniolul a jucat în 37 de meciuri în ultimul sezon din Serie A în care a marcat șapte goluri și a oferit 11 pase decisive. Fotbalistul milanezilor a marcat un gol și a oferit o pasă de gol în primul meci din noua ediție de campionat în victoria cu 3-0 în fața lui Crotone.

surse: futbol.as.com, tribalfootball.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează