INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Întoarcerea Regelui, partea a 3-a? Thierry Henry, aproape de Arsenal

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 17:53

Arsenal este foarte aproape de a-l împrumuta, din nou, în această iarnă pe fotbalistul căruia clubul i-a făcut statuie în faţa stadionului, Thierry Henry. Ar fi a treia venire oficială a legendei la Londra


Deşi a părăsit clubul acum mai bine de 5 ani, Henry a rămas un adevărat idol pentru fiecare "tunar". În sezonul trecut, "Titi", care evoluează în prezent la New York Red Bulls, a fost împrumutat, în pauza de iarnă, la formaţia pentru care a scris istorie: Arsenal. Chiar la debutul său în tricoul roş-alb, francezul a reuşit să înscrie golul victoriei cu Leeds, din Cupa Ligii (1-0), acesta mai reuşind alte 2 goluri în cele 4 apariţii pentru londonezi.

Cel care este numit "King Henry" de cărtre fanii lui Arsenal este foarte aproape de a se întoarce la trupa de pe Emirates, sub formă de împrumut. Antrenorul Arsene Wenger spune că mişcarea este foarte probabilă, atacantul participînd, deja, la trei antrenamente alături de Vermaelen şi compania în ultimele zile. "Nu e imposibilă o revenire a lui Thierry alături de echipa noastră, în această iarnă. A făcut deja cîteva antrenamente şi pot să spun că este într-o formă de zile mari", a declarat antrenorul de legendă al lui Arsenal.

228 de goluri a înscris Henry pentru Arsenal, în 337 de meciuri

"Henry s-a antrenat cu noi. A făcut trei antrenamente. Dacă o să semneze cu noi în ianuarie? Nu ştiu, nu exclud varianta asta"
Arsene Wenger, antrenor Arsenal

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
rasvio
rasvio  •  21 Noiembrie 2012, 21:14

ce-a mai mare greseala facuta de Wenger: vanzarea lui Henry. De atunci a pornit declinul...

criticul89
criticul89  •  21 Noiembrie 2012, 19:04

legenda sa se intoarca acasa ? ceva de vis !!!

drimmero
drimmero  •  21 Noiembrie 2012, 18:16

ar fi extraordinar sa il vedem din nou imbracand tricoul lui Arsenal. si e modalitatea perfecta pentru conducere sa mai indulceasca putin fanii dupa startul prost din Premier League

Vezi toate comentariile (3)
Comentează