INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INVESTIGATIE

Investigaţii la Real Madrid! Clubul poate primi interdicţie la transferuri

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:35

FIFA a început o investigaţie privind anumite transferuri făcute de Real Madrid, iar clubul riscă să primească interdiciţie, la fel ca Barcelona.

FIFA le-a cerut celor de la Real Madrid mai multe documente cu privire la transferurile unor jucători sub 18 ani, iar dacă vor fi găsite nereguli, clubul madrilen riscă o suspendare.

Potrivit presei din Spania, se suspectează că Real a înclălcat articolul 19 din Regulamentul Statutului şi Transferurilor Jucătorilor. Potrivit acestui articol, un jucător minor se poate transfera doar în trei cazuri: părinţii jucătorului se mută în respectiva ţară din alt motiv decît cel fotbalistic, transferul se face între cluburi din Uniunea Europeană şi clubul îndeplineşte mai multe condiţii sau dacă jucătorul este domiciliat la mai mult de 50 de kilometri de graniţă, iar fostul club este tot la 50 de kilometri, astfel încît distanţa faţa de fostul club şi actualul domiciliu să nu depăşească 100 de kilometri.

"Cei de la FIFA caută informaţii şi documente pentru a începe investigaţia. În acest moment nu există o procedură formală de acuzare a celor de la Real Madrid", a spus un purtător de cuvînt de la FIFA.

"Vom colabora cu FIFA şi le vom da toate informaţiile cerute", a spus Emilio Butragueño, directorul sportiv al celor de la Real Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
wwerko80
wwerko80  •  26 Ianuarie 2015, 23:26

Probabil norvegianu ala. Nu este in UE si are sub 18 ani. Norvegia nu e la 100km de Spania :)) si nici nu s-a mutat in Spania asa degeaba. Welcome to the club! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează