INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAŢIILOR / BRAZILIA - SPANIA, MÎINE, ORA 1:00, ÎN DIRECT PE TVR1

Invincibil! Alarmă pentru Spania » Neymar n-a pierdut acasă cu Selecao

Neymar (stînga) îl driblează pe uruguayanul Arevalo // Foto: Reuters
Neymar (stînga) îl driblează pe uruguayanul Arevalo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 22:18

În 13 meciuri, decarul lui Scolari a cîştigat 10 şi a remizat 3, marcînd 9 goluri.

Brazilia n-a mai pierdut de 63 de ani în faţa Spaniei într-o partidă oficială, mai precis de la CM 1934 (1-3), şi se bazează şi pe o altă statistică legată de Neymar. Decarul gazdelor e invincibil la "naţională" în jocurile disputate pe teren propriu!

Din 13 meciuri noua vedetă a Barcelonei a cîştigat 10, făcînd 3 remize. Neymar a semnat 9 goluri şi a reuşit 6 pase decisive, contribuind astfel, în medie, la cel puţin un gol al Braziliei pe meci!

Atacantul de 21 de ani se poate lăuda şi cu o medie deosebită în Selecao, 27 de goluri în 45 de prezenţe. Iar per total, "naţională" şi club, jucătorul de 57 de milioane de euro are 175 de goluri şi 87 de assisturi în 285 de partide oficiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează