INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Israelienii își anunță obiectivul din preliminarii: „Ne vom lupta cu România și Kosovo pentru locul 2. Mai avem nouă finale”

Alon Hazan FOTO: Imago
Alon Hazan FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 13:04 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 16:38

Selecționerul Alon Hazan nu și-a pierdut simțul umorului după 1-1 la startul campaniei pentru Euro: „Oricum, nu am fi comandat biletele de avion pentru Germania nici dacă am fi învins Kosovo".

Deziluzie mare în Israel după 1-1 cu Kosovo. Selecționerul Alon Hazan a sperat într-un debut cu trei puncte în grupa „tricolorilor”, dar ocaziile ratate, mai ales cea a lui Manor Solomon (Fulham), singur cu portarul, și autogolul lui Eli Dasa au făcut imposibilă victoria la Tel Aviv.

„Gogoașă”, prima reacție după bătaia din peluză de la meciul Andorra - România + De la ce ar fi pornit scandalul
Andorra - România 0-2
„Gogoașă”, prima reacție după bătaia din peluză de la meciul Andorra - România + De la ce ar fi pornit scandalul

Selecționerul Alon Hazan: „Plătești pentru lipsa de experiență”

Hazan a admis că putea fi mai rău, dacă ar fi înscris kosovarii în ultimul minut. Ar fi pornit preliminariile CE 2024 cu o înfrângere acasă.

„Avem jucători tineri și talentanți, dar plătești pentru lipsa de experiență și ești taxat la fiecare greșeală", a declarat tehnicianul, anunțând că „e posibil să facem unele schimbări, sperăm să ne întoarcem din Elveția cu punct sau puncte”.

Nu se sperie de această remiză: „Mai avem nouă finale”. Și-a păstrat simțul umorului: „Oricum, nu am fi comandat biletele de avion pentru Germania nici dacă am fi învins Kosovo”.

La rândul său, căpitanul Dasa (Dinamo Moscova) a spus: „Am avut o partidă mai slabă, se mai întâmplă. Drumul e lung și ne vom lupta cu România și Kosovo pentru locul 2”.

Jurnaliștii israelieni îl regretă pe Eran Zahavi

Jurnaliștii israelieni au observat aceeași defecțiune în defensivă. „Ca întotdeauna, o greșeală gravă în apărare”, a titrat Yedioth Ahronot. Scriind și că Eran Zahavi, golgheterul all-time al selecționatei (33), ar fi rezolvat problema ratărilor. 

Numai că atacantul lui Maccabi Tel Aviv s-a retras de la națională, pentru că a insistat să stea singur în cameră în cantonament, ceea ce selecționerul Hazan și directorul tehnic Benayoun au refuzat.

S-a retras unul dintre cei mai iubiți jucători

Bibras Natcho, 35 de ani, mijlocașul lui Partizan Belgrad, s-a retras de la naționala Israelului (88 de selecții și 4 goluri), la care debutase în 2010. Unul dintre cei mai iubiți jucători alb-albaștri a fost rugat de fani să continue, dar a preferat să se oprească. 

În minutul 88, când a intrat, toți spectatorii l-au aplaudat. Copleșit de emoții, a plâns. Potrivit presei de la Tel Aviv, i se va oferi în curînd un post la federație.

Promit să joc mai bine în următoarele meciuri, cu speranța de a prinde locul doi și de a ne califica la Euro 
- Manor Solomon, atacant Israel

CITEȘTE ȘI ALTE ȘIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Ce omagiu! Campionii din Argentina se vor antrena de-acum pe terenul Lionel Andres Messi!

ALARMĂ! Numărul meciurilor suspecte de blat au crescut cu 34% față de anul precedent! TOP 10 țări „corupte”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Martie 2023, 19:08

...cred ca o sa castigati grupa ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează