INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Iubita lui Cristiano Ronaldo face iar senzaţie » Floarea deşertului

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Irina Şeik e protagonista ultimului număr "Sports Illustrated", într-un decor rural.

Irina Şeik profită din plin de relaţia cu Cristiano Ronaldo. Important punct de atracţie de cînd a devenit iubita portughezului, frumoasa rusoaică a realizat unul dintre cele mai spectaculoase pictoriale ale carierei, începută în 2004 după ce a fost descoperită în trenul ce o ducea de la Celiabinsk la Moscova, în revista americană "Sports Illustrated".

A ajutat-o şi decorul. Fotografiile au fost făcute în Chile, la San Pedro de Atacama, într-o zonă deşertică a Munţilor Anzi. Acolo, Irina (24 de ani)  s-a afişat în toată splendoarea. Ipostaze care de care mai senzuale, în diverse costume de baie sexy şi îndrăzneţe, au contrastat cu mediul rural, chiar sălbatic, plin de culoare. Legătura cu civilizaţia au făcut-o cîteva poze dintr-o cabană. O singură problemă a existat: apa rece a rîului în care modelul rus a trebuit să se scalde.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează