INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRENTFORD

Vor să înăsprească pedeapsa pentru fotbalistul care a încălcat de 262 de ori regulamentul anti-pariuri » Cererea trimisă de Federația Engleză de Fotbal la FIFA

Ivan Toney, atacant Brentford. 
Foto: Imago
Ivan Toney, atacant Brentford. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 16:08 / Actualizat joi, 18 mai 2023 16:25

Federația Engleză de Fotbal va face o cerere la FIFA, pentru ca suspendarea de 8 luni dată lui Ivan Toney (27 de ani), atacantul celor de la Brentford, să se aplice și în cazul în care internaționalul englez se va transfera într-un campionat străin. 

Acuzat de faptul că a încălcat regulamentul antipariuri de 262 de ori, Ivan Toney va mai putea juca începând cu data de 17 ianuarie 2024, adică peste 8 luni. Va putea reveni însă la antrenamente încă de pe 17 septembrie. A primit și o amendă de 50.000 de lire sterline. 

Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate
ANTRENORI
Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate

Federația Engleză de Fotbal va cere ca suspendarea lui Ivan Toney să se aplice și în afara Premier League 

Forul de la Londra ar urma să se folosească astfel de două exemple din trecut, când doi fotbaliști englezi, Kieran Trippier și Daniel Sturridge, și-au ispășit pedepsele, primite tot pentru că au încălcat regulamentul antipariuri din fotbalul englez, când nu mai jucau în Premier League, scriu cei de la Sky Sports. 

21de goluri a marcat Ivan Toney pentru Brentford în acest sezon

Kieran Trippier, fundaș transferat de la Tottenham Hotspur la Atletico Madrid în vara anului 2019, nu a putut evolua timp de 10 săptămâni la începutul anului 2021 pentru trupa din capitala Spaniei, când a fost găsit vinovat de încălcarea regulamentului antipariuri. 

În cazul lui Daniel Sturridge, lucrurile au stat chiar mai rău. Fostul atacant de la Liverpool a trebuit să-și rezilieze contractul imediat cu turcii de la Trabzonspor, în martie 2020, după ce a fost și el găsit vinovat de încălcarea regulamentului Federației Engleze de Fotbal. 

VIDEO. Rezumat: Brentford - West Ham 2-0

Citește și: 

După ce a zdrobit Real Madrid în semifinalele Ligii, Guardiola a făcut o poză ISTORICĂ! Face înconjurul internetului

Patrice Evra, luat la „roast” de prezentatoare și de fostul rival de la Manchester City: „De ce te-ai îmbrăcat așa?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  20 Mai 2023, 20:13

Toney are 20 de goluri in Premier League sezonul asta,pacat ca a jucat la pariuri si o sa fie suspendat asa mult...

brentford
brentford  •  18 Mai 2023, 17:03
Postat de vichart pe 18 Mai 2023, 16:48

era aici un suporter a lui vitan barzesti stramutat in anglia care tine cu brentford. acum inteleg de ce. culmea este ca a ratat fix stirea asta despre brentford:))))

Nu am ratat-o,doar am citit-o mai tarziu,eram ocupat sa citesc cat costa trelingu' lu' nea Gigi,pardon,domnul Becali. Si,explica-mi,te rog: ai inteles ce anume?

vichart
vichart  •  18 Mai 2023, 16:48

era aici un suporter a lui vitan barzesti stramutat in anglia care tine cu brentford. acum inteleg de ce. culmea este ca a ratat fix stirea asta despre brentford:))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează