INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CHELSEA 3-1

VIDEO Legenda lui Liverpool dă de pământ cu Chelsea: „Clubul acesta este o rușine absolută”

Cesar Azpilicueta, căpitanul lui Chelsea. 
Foto: Getty Images +13   FOTO
Cesar Azpilicueta, căpitanul lui Chelsea. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 08:09 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 13:58

Jamie Carragher (45 de ani), fostul fundaș al lui Liverpool, a criticat în termeni duri situația de la Chelsea. Marți seară, trupa de pe Stamford Bridge a pierdut pe terenul lui Arsenal, scor 1-3, și a ajuns la 6 înfrângeri consecutive în toate competițiile. 

Foatul fotbalist al „cormoranilor” a spus că este incredibil cum o formație ca Chelsea a decăzut în numai un an, de când a fost preluată de consorțiul american condus de Todd Boehly, în ciuda investițiilor imense făcute în transferurile de jucători. 

Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul
PLAY-OFF
Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul

Jamie Carragher dă de pământ cu Chelsea, după înfrângerea suferită în fața lui Arsenal: „O rușine absolută”

„Arsenal a arătat foarte bine, în timp ce Chelsea a jucat absolut groaznic. Clubul acesta (n.r. - Chelsea) este o rușine absolută în aceste momente. 

Legenda lui Liverpool dă de pământ cu Chelsea: „Clubul acesta este o rușine absolută”
Jamie Carragher, Foto: Imago Images

Criza s-ar putea adânci, din păcate pentru Frank Lampard și pentru fanii lui Chelsea. Chelsea se află într-o situația degradantă. Este incredibil cât de mult au decăzut în aceste 12 luni, de când clubul a fost preluat de la Roman Abramovich”, a declarat Jamie Carragher, potrivit Daily Mail. 

Chelsea, mai aproape de retrogradarea din Premier League decât de cupele europene

Chelsea se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul din Premier League, cu 39 de puncte, la numai 9 puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Nottingham Forest. Ultimul loc de cupe europene este ocupat de Aston Villa, poziția a 7-a, cu 54 de puncte, la 15 puncte distanță de Chelsea. Așadar, „albaștrii” sunt mai aproape de retrogradare decât de calificarea în cupele europene. 

Chelsea mai are de disputat 5 meciuri în actuala stagiune de Premier League: cu Bournemouth (deplasare), Nottingham Forest (acasă), Manchester City (deplasare), Manchester United (deplasare) și Newcastle United (acasă). 

Clasamentul din Premier League 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Chelsea 3-1

Citește și: 

„Ruptura” » L'Equipe dezvăluie ce urmează pentru Leo Messi, aflat în pragul suspendării la PSG

Top 10 cel mai bine plătiți sportivi din lume: Ronaldo e primul + pe ce locuri sunt Messi și Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează