INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jamie Redknapp, elogii la adresa lui N'Golo Kante: "Când îl văd cum joacă, încep să mă bucur că m-am retras din fotbal!"

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 09 martie 2017 13:37

Jamie Redknapp, fost jucător al lui Liverpool, a vorbit în termeni laudativi la adresa lui N'Golo Kante, jucătorul lui Chelsea. Englezul s-a arătat uimit de energia inepuizabilă de care dispune acesta pe teren şi îl compară pe francez cu un supererou.

"Când l-am întrebat pe Steve Walsh, scouter-ul care l-a adus la Leicester, cu ce linie de mijloc vor juca, mi-a spus: «Kante în dreapta, Drinkwater la mijloc şi Kante în stânga».

Acum, după ce l-am văzut în meciul cu West Ham de luni, îmi dau seama de ce Eden Hazard a spus despre el că are un frate geamăn pe teren.

E ca şi cum Kante s-ar afla în mai multe locuri în acelaşi timp. E mereu acolo unde ştie că va fi pericol. Este ca un pompier, stinge focul de pe tot terenul - stânga, dreapta, în mijloc, mai sus, mai jos.

Tinerii fotbalişti din ziua de azi vor spune că sunt mijlocaşi defensivi, dar de ce zic asta? Kante este mijlocaş. Nici ofensiv, nici defensiv.

N-am văzut niciodată un jucător cu o asemenea energie, care urmăreşte mingea chiar şi atunci când e clar pierdută şi îşi aduce echipa în posesie de atâtea ori. Sfatul meu pentru tineri este să-l urmărească pe acest jucător şi să nu se limiteze doar la poziţia de mijlocaş defensiv. Lucraţi la jocul pe tot terenul!

Când părinţii le spun copiilor să-i urmăreacă pe Ronaldo sau Messi, este nerealistic. Pe cine ar trebui ei să scoată în evidenţă este Kante. Asta am făcut eu cu fiul meu de 8 ani, Beau, care este junior la Chelsea. L-a cunoscut pe Kante recent şi au aproape aceeaşi înălţime!

N'Golo e scund, tăcut şi modest în afara terenului, dar când intră pe teren e ca şi cum ar purta o pelerină. El este supereroul lui Chelsea şi coşmarul cel mai mare pentru cei care trebuie să evolueze contra lui.

Este fenomenul vremurilor noastre. Urmărindu-l cum joacă, mă face să fiu bucuros că m-am retras. Imaginează-ţi că acest jucător te marchează timp de 90 de minute!", a declarat Redknapp pentru DailyMail.

26 de partideare Kante pentru Chelsea în acest sezon de Premier League, ratând o singură partidă, din cauza unei suspendări

94 de tackling-uria reuşit jucătorul de 25 de ani în campionatul englez, fiind pe poziţia a doua, după Gueye, de la Everton

40 de milioane €este cota internaţionalului din Hexagon, conform transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează