INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Jerzy Dudek vrea să se întoarcă la Feyenoord din vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2009 00:00

Goalkeeperul polonez Jerzy Dudek, care din 2007 este legitimat la Real Madrid, a declarat, miercuri, că vrea ca la finalul sezonului să revină la fostul său club, Feyenoord Rotterdam, unde speră să-şi încheie cariera de fotbalist, informează Calciomercato.

Fostul portar al lui FC Liverpool, acum în vârstă de 35 de ani, este nemulţumit de statutul de rezervă pe care îl ocupă la gruparea madrilenă, pentru care nu a bifat decât 8 prezenţe în Primera Division. "Dacă va fi să joc şi în sezonul viitor, atunci mă voi întoarce la Feyenoord", a spus Dudek, al cărui contract cu Real expiră la finalul stagiunii.

Internaţionalul polonez a evoluat pentru echipa din Rotterdam între 1996 şi 2001, an în care s-a transferat la FC Liverpool. La formaţia de pe Anfield Road, alături de care a cucerit Liga Campionilor în 2005, acesta a jucat timp de şase sezoane. În vara lui 2007, Jerzy Dudek a semnat cu Real, deşi ştia că va fi rezerva lui Iker Casillas, titularulul incontestabil al postului de portar al echipei madrilene.

Altfel, tehnicianul lui NEC Nijmegen, Mario Been, care din vară va prelua pe Feyenoord, a declarat recent că nu va mai conta pe serviciile goalkeeperului Henk Timmer şi în sezonul viitor.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează