INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

John Stones face praf apărarea lui Guardiola: "City a jucat praf"

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 16 martie 2017 16:21

John Stones, fundașul central al lui Manchester City, dă de pământ cu defensiva lui Guardiola după înfrângerea cu AS Monaco, scor 1-3.

În ciuda victoriei cu 5-3 din tur, "cetățenii" au ratat calificarea în "sferturile" Ligii Campionilor după o prestație slabă a defensivei în partida de aseară, Guardiola fiind eliminat în premieră încă din "optimile" competiției.

"Cred că am fost foarte blegi. Nu ne-am ridicat la standardele obișnuite în prima repriză. Nu am fost City pe care toată lumea o cunoaște", a declarat Stones, 22 de ani, criticând prima parte a jocului în care monegascii au avut un avantaj de două goluri grație reușitelor lui Mbappe și Fabinho.

"Este foarte greu să digerăm acest rezultat, ar fi trebuit să marcăm mai mult. Știu că trebuia să jucăm mai bine, meritam să ne calificăm. Nu am fost destul de solizi în defensivă, e o mare dezamăgire această eliminare", a comentat fundașul central, conform ESPN.

Victoria lui AS Monaco este cea de-a treia surpriză în această rundă a Ligii Campionilor după revenirea fabuloasă a Barcelonei și calificarea istorică a lui Leicester City.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close