INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA - SPORTING, AZI, ORA 22:15

Jorge Jesus este în pericol la Benfica

Articol de - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Cu cîteva ore înaintea derby-ului lusitan Benfica - Sporting Lisabona, campioana este în pericol să rămînă fără antrenorul care a readus titlul pe Estadio da Luz după 4 ani de dominaţie a lui FC Porto. Jorge Jesus ar putea fi demis dacă pierde în faţa "leilor", mai ales că Sporting este considerată principalul duşman al "vulturilor" cu toată rivalitatea de decenii între Benfica şi Porto.

Roş-albii au început cum nu se poate mai slab sezonul în Liga Sagres, nereuşind să acopere cum trebuie plecările lui Di Maria (Real Madrid) şi Ramires (Chelsea). Mai ales că şi golgeterul Cardozo a trecut printr-o perioadă nefericită şi nu s-a mai lipit de gol, ajungînd chiar să se certe cu suporterii la meciul de Champions League cu Hapoel (2-0).

Presa lusitană a scris şi astăzi că meciul de diseară este vital pentru antrenorul Jorge Jesus şi că va evolua sub presiune. Partida va începe la ora 22:15, ora României, şi poate fi vizionată în România în direct pe Dolce Sport. Benfica ocupă, momentan, doar locul 13, din 16, în prima ligă lusitană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează