INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIAT IN LIPSA

Jovanovici a luat "Gheata de Aur" belgiana

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Elevul lui Ladislau Boloni la Standard Liege a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Belgiei. Atacantul sîrb a acumulat 218 puncte, fiind urmat de doi jucători de la Anderlecht, Mbark Boussoufa (174p) şi puştiul Romelu Lukaku (167p). 

Situaţie aparte: el a devenit primul cîştigător al trofeului care nu a participat la ceremonia de decernare. Într-o asemenea situaţie s-a ajuns deoarece Standard a boicotat acţiunea după ce cotidianul care a co-organizat acţiunea, "Het Laatste Nieuws", l-a comparat pe mijlocaşul echipei din Liege, Witsel, cu un asasin de bebeluşi în urma gravei accidentări pe care i-a provocat-o polonezului Wasilewski (Anderlecht). 

În timpul evenimentului, jurnaliştii vizaţi au încercat să facă măcar un duplex video cu Jovanovici, dar acesta nu a fost de găsit. Ulterior, Milan a zis: "Boussoufa merita premiul mai mult decît mine. Eu am fost, de fapt, recompensat pentru primii 3 ani petrecuţi în campionatul belgian".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează