INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Jucătorii lui Chelsea nu-l mai vor pe Conte: ”E grav dacă mă dați afară”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 09:56

Antonio Conte, managerul lui Chelsea, riscă să fie demis după 0-3 cu Bournemouth și 1-4 cu Watford. "E greșit dacă șefii clubului mă dau afară din cauza jucătorilor", spune Conte.

E a doua oară în acest sezon când Chelsea pierde două meciuri la rând în Premier League.  După 0-3 cu Bournemouth situație e critică, pierzând 1-4 cu Watford. (Detalii aici). Și Roman Abramovici se gândește să-l demită pe managerul care a cucerit titlul anul trecut. Mai ales auzind că Antonio Conte pierde vestiarul. "Jucătorii s-au plâns de antrenamentele monotone și de desele răbufniri ale italianului. Mulți albaștri s-ar bucura dacă tehnicianul ar pleca", a dezvăluit Daily Mail.

"Pot fi la Chelsea sau nu. Care e problema?"

Luni seară, la conferință, Conte a spus-o clar: "Nu sunt îngrijorat de jobul meu. Muncesc în fiecare zi, dau întotdeauna 120%. Dacă e suficient, OK. Dacă nu, dați-mă afară! Mâine e o altă zi. Pot fi la Chelsea sau nu, care e problema? Sufletul meu e împăcat. Mă culc fără grija că aș mai fi putut face ceva în plus. Încerc să fac totul. Nu e bine? Atunci, clubul poate lua o decizie. Viața merge mai departe". 

"Au fotbaliștii o asemenea putere?"

Italianul s-a supărat însă când a fost întrebat dacă se teme de "puterea jucătorilor". "Credeți că un club concediază un manager dacă nu e susținut de fotbaliștii săi? Credeți că au fotbaliștii o asemenea putere? Da? E grav, e greșit".

"Un mesaj pentru jucătorii mei? La un club mare, trebuie să aibă personalitate, caracter. E simplu să joci când totul e bine și există încredere. Acum să-i văd, când e greu!

Acesta e într-adevăr un moment greu. Dar eu am încercat să-i previn pe toți din club că acest campionat va fi foarte dificil. Astăzi, trebuie să facem față acestei perioade dificile" Antonio Conte, manager Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Februarie 2018, 15:02

Mocofanii au intotdeauna castig de cauza .De ce sa munceasca mai mult,daca leafa merge.Nu au luat titlul anul trecut cu Conte,ce le mai trebuie?*** de la Leicester ce au facut cu Ranieri drept multumire ca au castigat un campionat la care nici nu visau?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  06 Februarie 2018, 10:32

Nu e prima data. Acum 3 ani, după ce luau titlul la pas cu Mourinho, jucătorii decideau ca e cazul sa mai schimbe ceva și duceau echipa pe loc de retrogradare. Mourinho a fost demis, iar echipa a început sa câștige. Un an pierdut pana la urma, cu suporterii fluierând jucătorii pe Stamford. Situația se repetă, actorii sunt un pic alții, mai puțin Fabregas )))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează