INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jucătorii lui Tottenham, făcuți praf după 1-6 cu Newcastle: „O rușine. Să le dea banii înapoi fanilor!” » Alt antrenor demis!

Tottenham a avut o evoluție mediocră în meciul cu Newcastle // Foto: Getty Images
Tottenham a avut o evoluție mediocră în meciul cu Newcastle // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 18:45 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:47

Chris Waddle, fost mare atacant la Spurs, i-a criticat cu asprime pe londonezi: „Una dintre cele mai slabe prestații văzute vreodată. Jenant”. Interimar după concedierea lui Antonio Conte, Cristian Stellini a fost și el pus pe liber.

La jumătatea lunii martie, după 3-3 la Southampton, deși Tottenham a condus cu 3-1, fiind egalată în ultimul sfert de oră, Antonio Conte i-a spulberat pe Spurs la conferință.

Antonio Conte nu i-a iertat pe jucători. Și a fost dat afară!

„Privind în urmă, văd o mulțime de situații negative, foarte multe situații egoiste și jucători care nu-mi plac. Pare că nimeni nu e interesat aici să câștige meciuri. Îmi asum responsabilitatea pentru mine, pentru staff, pentru club, dar nu pentru jucători", a declarat italianul la conferință. 

„Mergem înapoi, s-au obișnuit să nu lupte pentru un obiectiv important, să nu joace sub presiune, sub stres. Povestea lui Tottenham? E un proprietar de două decenii și nu s-a câștigat nimic. De ce?”. Era limpede că, din acel moment, soarta lui Conte era hotărâtă. Pe 26 martie, managerul a fost demis.

Șocul etapei în Premier League: Newcastle a pulverizat-o pe Tottenham în 21 de minute FANTASTICE
Newcastle - Tottenham
Șocul etapei în Premier League: Newcastle a pulverizat-o pe Tottenham în 21 de minute FANTASTICE

Se întoarce Ryan Mason, cel care l-a înlocuit și pe Jose Mourinho

Locul rămas liber a fost preluat de Cristian Stellini, interimar, care a fost demis azi. Ultima picătură, acest 1-6 suferit de Tottenham la Newcastle, cu cinci goluri primite în primele 21 de minute.

La final, căpitanul Hugo Lloris, ieșit la pauză, motivând că s-a accidentat, le-a cerut scuze fanilor. La fel, managerul concediat, Stellini, care ar putea fi înlocuit cu Ryan Mason, alt asistent ex-manager interimar la Spurs și în 2021 în aceeași perioadă a anului, după demiterea lui Jose Mourinho, pe 20 aprilie.

Chris Waddle: „S-au culcat. Meritau să fie huiduiți”

O legendă la Tottenham, Chris Waddle s-a înfuriat la microfonul BBC. „Sunt atât de dezamăgit. Fanii care le-au fost alături la Newcastle i-au huiduit pentru că meritau să fie huiduiți. Jucătorii ar trebui să le dea banii înapoi pentru această călătorie, pentru acest meci. 

A fost una dintre cele mai slabe prestații văzute vreodată. Vorbim de unul dintre cele mai mari cinci cluburi ale Angliei. Jenant", a protestat fostul internațional insular, care le-a reproșat jucătorilor că „și dacă nu cred în sistemul impus de antrenor, ei trebuie să muncească. În loc de asta, ei s-au culcat din primul minut".

Chris Waddle: „E campion mondial? O rușine”

Waddle l-a țintit în primul rând pe argentinianul Cristian Romero: „E campion mondial? Habar n-am ce are în cap, cine se crede". Era doar un exemplu. „Nu doar el poate fi criticat, toți pot fi criticați. O rușine totală. Încă o dată, să le dea banii înapoi suporterilor”.

Tottenham e pe locul 5, la șase puncte de Newcastle (3) și Manchester United (4), însă principalii adversari pentru ultimele două poziții de Top 4 și de Champions League mai au restanțe de jucat și se pot distanța mai mult.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arsenal, în picaj » Nici specialiștii nu mai cred în titlu: „Tremură în infern. Are nevoie de un miracol, dar City simte sângele”

Peste Mourinho! Barcelona lui Xavi e echipa cu cea mai bună apărare din istorie: „Și noi suntem surprinși. Nu e normal"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează