INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ENERGIE ROMÂNEASCĂ

Jula, gol şi pasă decisivă la Cottbus

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Fostul atacant gălăţean a marcat golul secund pentru Energie şi a oferit assistul la al treilea în victoria (4-1) cu Arminia Bielefeld. Emil Jula a fost titular la echipa din Cottbus şi a ieşit din teren în minutul 86.

 

Colegul său Sergiu Radu a intrat din minutul 68 în locul lui Pedersen. Jula are 9 goluri şi 10 assisturi în acest sezon la Energie. Tot în 2. Bundesliga, Vlad Munteanu a dat pasa de gol decisivă la victoria lui FSV Frankfurt (2-1) cu Union Berlin. Fostul mijlocaş dinamovist a jucat tot meciul, reuşind primul assist în acest campionat în 8 apariţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  27 Martie 2010, 19:41

jula, iacob si cristi ianu sunt oricand solutii valide pt echipa nationala. fiecare din acestia 3 se batea la titlul de golgheter daca juca in liga 1. pt postul de atacant impins chiar nu prea avem jucatori, cei care sunt chemati la nationala evolueaza la club ca al doilea atacant

sergiusurdila
sergiusurdila  •  27 Martie 2010, 17:36

Emil Jula chiar ar merita sa fie convocat la echipa nationala deoarece vad ca evolueaza bine,este un tip muncitor,ambitios care joaca constant si inscrie destul de des pentru Energie Cottbus. Razvane,mai uitate omule si tu prin 2.Bundesliga ca ai ce vedea la acest om exceptional.Daca a venit Florescu de la amatorii aia poate avea si acest baiat o sansa.

 •  27 Martie 2010, 17:22

bravo ma bucur pentru el ca a marcat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează