INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTAREA NR. 62

Juve blestemată: s-a rupt şi Diego!

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Spitalul de campanie numit Juventus a mai primit ieri un pacient. Brazilianul Diego s-a accidentat în meciul cu Atalanta (2-1) şi va lipsi formaţiei lui Alberto Zaccheroni cel puţin două săptămîni. Potrivit "Tuttosport", mijlocaşul adus pe 25 de miloane de euro de la Bremen s-a ales cu o leziune musculară la cvadriceps.


Italienii au actualizat şi contabilitatea accidentărilor suferite de jucătorii bianconeri în tot acest campionat. Şi, o dată cu ghinionul lui Diego, Juve a ajuns la numărul record 62, adică în medie două pe etapă. Antrenorul Zaccheroni a primit însă şi o veste bună. Portarul Buffon şi stoperul Chiellini vor fi buni de joc pentru deplasarea de la Udine. "Nu ştiu de unde am mai găsit energie în ultimele 20 de minute. Sîntem praf cu condiîia fizică şi ieri ar fi trebuit să fac zece schimbări", a recunoscut tehnicianul torinezilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează