INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA VINATOARE DE "CORMORANI"

Juve îi vrea pe Torres şi Mascherano

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Dacă pe antrenorul Rafa Benitez încă nu l-au putut convinge să vină la Juventus, oficialii clubului torinez încearcă şi cu jucători ai managerului spaniol. "Corriere dello Sport" a dezvăluit că Roberto Bettega pune la cale strategia pentru noul sezon, în care se vor disponibiliza 80 de milioane de euro pentru achiziţii.


Noul şef "bianconero" în probleme de mercato i-a aşezat în capul listei de transferări pe Fernando Torres şi Mascherano, urmaţi de francezul Ribery, piesele ideale pentru a construi un 4-4-2. Directorul adjunct executiv de la Juventus îi are în vedere din vară şi pe Palladino şi Lanzafame, care trebuie să revină după împrumuturile la Genoa şi Parma. Mai rămîne însă şi superdelicata problemă a noului antrenor. Candidaţi să-l substituie la vară pe Zaccheroni sînt Cesare Prandelli, Massimiliano Allegri şi, de ce nu?, Rafa Benitez, mai ales dacă antrenorul lui Liverpool ratează locul 4 în Premier League.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  31 Martie 2010, 15:08

sa vedem partea plina a paharului - se pare ca internetul a devnit accesibil si in cele mai infundate asezari umane din Romania.

 •  31 Martie 2010, 14:31

la juve sau afirmat ca fotbalisti zidane,del piero,vieri,viali,ravanelli,platini,nedved,baggio,buffon e.t.c. echipa de 2 lei in capul tau de 2 lei.iar referitor la asa zisa mare diferenta intre juve si liverpool,da, in ultimii 4-5 ani juve nu prea a existat dar din 95 in 05 a avut 4 finale de CL in timp ce liverpool una....asa ca nu vad dif alea mari intre ele

 •  31 Martie 2010, 14:01

juventus este cea mai iubita echipa italiana in lume, mi-as dori sincer sa se realizeze macar in parte transferurile dar... din pacate... in momentul actual pentru torres si ribery sunt variante de echipe mult mai tentante decat juventus asa ca... sincer nu cred

Vezi toate comentariile (16)
Comentează