INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A ÎNCASAT-O ŞI LA NAPOLI

Juventus aruncată în afara Europei!

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Trupa lui Zaccheroni a picat pe locul 7 în Serie A, după eşecul din epilogul rundei a 30-a din Serie A, 1-3 în această seară pe "San Paolo". Este a treia lovitură încasată de Juventus în doar o săptămînă: 1-4 cu Fulham, rezultat echivalent cu eliminarea din Europa League, apoi 0-1 cu Sampdoria şi acum înfrîngerea de la Napoli, tot în deplasare!


Degeaba a deschis Chiellini scorul rapid şi degeaba torinezii au condus la pauză. A fost doar o iluzie că vor ieşi din criză. Norocul le-a mai dat o şansă imediat după reluare, Hamsik nimerind trannsversala din penalty. Acelaşi slovac a egalat rapid, iar Quagliarella şi Lavezzi au profitat pînă la final de greşelile unei defensive reumatice. Juventus ajunge la al 11-lea eşec în acest campionat şi a fost depăşită la golaveraj chiar de Napoli, cedînd ultima poziţie care duce în Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  26 Martie 2010, 16:06

prosti ca toro si vlad scriu asa ca sa isi mai sparga cosurile de pe fata,ei vb de juventus,daca nu au loc de ea sa ii pupe in cur atat pe jucatori cat si pe noi suporterii acestei marii echipe.Forzza Juve

 •  26 Martie 2010, 09:55

Forza Juve !

 •  26 Martie 2010, 07:02

Va bucurati,ca Juve merge prost in acest sezon?Va veni timpul si altor echipe,sa nu le iasa nimic intr-un sezon.Un suporter adevarat se bucura de succesul echipei lui favorite,si nu-l intereseaza ce fac alte echipe rivale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează