INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus îl vrea pe cel mai talentat fotbalist al lui Ajax! 10 milioane de euro pentru un puști danez de 19 ani care se află la debutul în prima ligă olandeză!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 15:06

Kasper Dolberg pare să fie noua țintă a lui Juve, după ce tânărul fotbalist al lui Ajax, născut în 1997, a încântat tribunele din Eredivisie cu golurile sale.

În sezonul actual, în care Kasper este debutant, el a marcat nu mai puțin de 8 goluri, atrăgând astfel atenția șefilor "Bătrânei Doamne", Giuseppe Marotta și Fabio Paratici.

Urmând traseul unui alt produs al lui Ajax, celebrul Zaltan Ibrahimovici, Dolberg poate ateriza de la Ajax direct la Juve, Marotta pregătind deja o ofertă care, conform Daily Mirror, s-ar putea cifra la 10 milioane de euro.

Kasper Dolberg s-a născut pe 6 octombrie 1997 la Silkeborg, unde a și făcut primi pași în fotabal, la clubul GFG Voel. Apoi a ajuns la principalul club din orașul natal unde, unde tânarul fotbalist s-a format, atrăgând atenția mai ales prin evoluțiile sale la naționala suedeză -U19.

Toate acestea i-au convins pe celebrul John Steen Olsen, actualmente scouter al lui Ajax, că Dolberg este un demn urmaș al lui Zlatan Ibrahimovici, Christian Eriksen sau Viktor Fischer.

Din sezonul 2015-2016, danezul a aterizat în curtea lănicerilor, evoluând pentru echipa U19 a clubului. Tranziția la echipa mare a fost facilitată și de plecarea unei alt diamant descoperit de Ajax, este vorba de Milik, plecat la Napoli.

Dolberg poate deveni o nouă afacere de succes a lui Ajax, avînd în vedere contractul său, scadent în 2021 și suma de numai 275.000 euro cu care a fost achizționat de la Silkeborg.

surse: juvenews.eu, foxsports.it

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
san_lorenzo
san_lorenzo  •  24 Noiembrie 2016, 17:35
Postat de putregaiu pe 24 Noiembrie 2016, 15:48

Cum sa joace pt nationala suedeza U19 daca e danez?! Si inca o perla: "Din sezonul 2015-2015, suedezul a aterizat în curtea lănicerilor, "

Da, ai dreptate. Dar vezi tu, ei joaca "fotabal", nu fotbal, deci e posibil orice :)))))))

zigic1
zigic1  •  24 Noiembrie 2016, 16:08

Saracul, daca-ar sti ca a fost transferat de gsp la suedezi, ar plange zi si noapte, ca n-ar mai putea juca pentru nationala tarii sale.

putregaiu
putregaiu  •  24 Noiembrie 2016, 15:48

Cum sa joace pt nationala suedeza U19 daca e danez?! Si inca o perla: "Din sezonul 2015-2015, suedezul a aterizat în curtea lănicerilor, "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close