INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus nu o subestimează pe Malmo! Allegri menajează 5 jucători la derby-ul cu Napoli

Massimiliano Allegri (foto: Imago)
Massimiliano Allegri (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 16:32 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 16:52

Juventus se pregătește pentru debutul în Liga Campionilor acolo unde o va întâlni pe Malmo. Până atunci, pe „Bătrâna Domană” o așteaptă o deplasare complicată, cu Napoli, sâmbătă, de la 19.00.

Pentru partida contra napolitanilor, antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, nu a convocat 5 jucători importanți, pe care-i menajează pentru meciul împotriva lui Malmo, din grupele Champions League.

„Am decis să-i las pe sud-americani acasă (Dybala, Cuadrado, Bentancur, Danilo și Alex Sandro). Cuadrado ar fi fost singurul care ar fi putut veni, dar a avut o gastroenterită și a rămas în Columbia. 

Jucătorii de care am pomenit, se întorc la club abia sâmbătă la ora 11 dimineața. Să-i introduc la Napoli și să riște o accidentare, nu prea are sens pentru mine. Weston McKennie, cu siguranță va juca, să vedem în ce poziție. Marți ne așteaptă un meci foarte important”, a spus antrenorul lui Juventus la conferința de presă.

Mesaj clar al lui Allegri: „Uitați de Cristiano!”

După ce a fost obligat să renunțe la Dybala, Cuadrado, Bentancur, Danilo și Alex Sandro, Allegri a preferat să nu acuze programul încarcat.

„Acesta este calendarul, trebuie să acceptam. Avem o mulțime de copii. Sigur vom face un meci grozav mâine. Ce cred despre acest calendar? Organele competente trebuie să decidă, nu am vorbit niciodată despre asta, nu sunt în stare. Dacă ne exprimăm cu toții părerea, va fi o mizerie”, a încheiat Massimiliano Allegri.

Massimiliano Allegri le-a cerut jucătorilor să se adune și să fie din nou „o echipă”, după 5 puncte pierdute în două etape de Serie A, ultimele în fața unei nou promovate.

„Trebuie să uităm de Ronaldo! Cristiano a petrecut trei ani la Juventus, a înscris goluri, e un jucător extraordinar. Dar s-a terminat. E timpul să ne adunăm și să acționăm ca o echipă”, spunea antrenorul lui Juventus după eșecul cu Empoli.

  • articol de Sebastian Vasile

Citește și alte din fotbalul internațional:

Scandal uriaș! UEFA amenință că Europa boicotează Mondialul! Ce vrea FIFA: „Ar fi moartea fotbalului”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează