INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPAL - JUVENTUS TORINO 0-0

Juventus, stop după 12 victorii consecutive » Allegri, făcut de râs în presa din Italia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 11:35

Campioana Juventus a fost  blocată la Ferrara, unde a remizat alb cu Spal. Doar trei șuturi pe poartă în 90 de minute în fața unei echipe care se luptă să scape de retrogradare.

Din 9 decembrie, de la egalul cu Inter (0-0), nu mai pierduse Juventus puncte în Serie A. 12 runde, 12 succese la rând, indiferent de adversar. S-a oprit la Ferrara, cu SPAL, care s-ar putea întoarce în B după numai un sezon în elită. Tot un 0-0.

"Sper ca acest meci să ne ajute în viitor, la următoarele deplasări, cu Benevento și Crotone. Și ele se luptă pentru salvare, iar noi ar trebui să jucăm altfel", spune Allegri, care greșește: "SPAL ne-a lovit, a făcut multe faulturi care ne-au rupt atacurile".

Antrenorul bianconero vorbea de 29 de infracțiuni ale gazdelor. Presa peninsulară i-a dezvăluit însă cifrele exacte. 13 faulturi SPAL, 14 Juventus.
Torinezii, cu numai trei șuturi pe poartă, au doar două partide fără gol marcat în tot acest campionat. Însă Allegri atrage atenția: "Pentru a cuceri scudetto, numai un singur rezultat e permis în unele meciuri". Victoria ratată sâmbătă. 

"Încă suntem primii în clasament și asta e tot ce contează. Cu SPAL, nu am avut energie mentală"Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

10 meciuriîn șir fără gol primit are Juventus în Serie A: Verona i-a marcat ultimul gol, la 3-1 pe 30 decembrie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dumiwow
dumiwow  •  18 Martie 2018, 15:26

Blatisti *** astia de la Juventus..ce mult m-as bucura daca ar castiga campionatul Napoli.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează