INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAZAHSTAN - POLONIA 2-2

Kazahii joacă dur! Jucătorii lui Talgat Baisufinov l-au lovit pe Lewandowski în mod repetat. Polonezul a replicat

"Lewa" l-a ștrangulat pe Islamhan

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Jucătorii lui Talgat Baisufinov l-au lovit pe Lewandowski până ce polonezul a replicat cu cotul și apoi l-a strâns pe căpitanul Islamhan de gât.

Astana nu mai e o deplasare de 2 solist. Polonia, favorita grupei, s-a convins de asta duminică seară, când a avut 2-0 pe tabelă după 35 de minute și s-a văzut egalată de kazahi în niciun sfert de oră de la reluare!

Echipa lui Talgat Baisufinov, pe care "tricolorii" o vor întâlni în 11 octombrie, tot la Astana, a demonstrat caracter, spirit de sacrificiu, dar și o duritate care pe polonezi i-a scos din pepeni.

Cel mai vânat de către kazahi a fost Robert Lewandowski. Opt intrări dure asupra atacantului de 28 de ani a numărat ziarul polonez Sport. Extrem de furios, "Lewa" a reacționat cu aceeași monedă, aplicându-i un cot în gură lui Ahmetov.

Iar în încăierarea creată ulterior, i-a prins gâtul căpitanului Islamhan ca într-o menghină. Norocul său? Indulgența neașteptată a arbitrului turc Serdar Gozubuyuk, care i-a arătat doar "galben".

"Polonezii ne acuză că am jucat dur. Nu negăm. Dar nici ei n-au fost mielușei", a punctat ieri cotidianul kazah online "Sports": "Să nu uite că au luat 4 «galbene», iar Lewandowski trebuia să fie eliminat".     

"Pentru polonezi, rezultatul e o tragedie. Pentru noi, un semn că ne putem califica, atâta vreme cât avem încredere în antrenor și în forțele proprii"
Sports, cotidian kazah online

27de faulturi au comis kazahii în meciul de duminică, încasând 6 "galbene"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează