INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANALIZĂ TV

Declarație controversată a fostului mare atacant: „Nu îmi place să aud doamne vorbind despre fotbal. Am o problemă cu asta”

Kevin Keegan și Dino Zoff
Kevin Keegan și Dino Zoff

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 11:08 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 15:28

Fostul mare atacant Kevin Keegan (72 de ani) consideră că fostele și actualele fotbaliste nu sunt în măsură să își exprime părerile despre sportul pe care acesta îl consideră „jocul internațional masculin”.

În UK, lengende ale sportului precum Alex Scott, Eni Aluko sau Jill Scott sunt printre cei care analizează fotbalul la TV, în emisiuni dedicate.

Prezent la emisiunea „O seară cu Kevin Keegan”, fostul fotbalist de la Liverpool, Hamburg sau Newcastle a spus că fotbalistele nu trăiesc, pe terenul de joc, experiențe comparabile cu cele ale fotbaliștilor. Prin urmare, acestea nu ar trebui să își exprime părerea despre meciurile bărbaților. Totuși, Keegan a spus că este unul dintre cei care susțin fotbalul feminin.

Cu Andres Dumitrescu integralist, Slavia Praga a făcut-o de râs pe Sheriff Tiraspol în Europa League
SLAVIA - SHERIFF 6-0
Cu Andres Dumitrescu integralist, Slavia Praga a făcut-o de râs pe Sheriff Tiraspol în Europa League

Kevin Keegan: „Nu îmi place să aud doamne vorbind despre fotbal”

„Nu îmi place să ascult doamnele vorbind despre naționala masculină a Angliei, sunt de părere că ele nu trăiesc aceleași experiențe. Am o problemă cu asta. Prezentatoarele pe care le avem în acest moment sunt chiar bune, unele își fac meseria mai bine decât bărbații. Dar nu sunt de acord dacă aud o fotbalistă a Angliei spunând despre fotbaliștii naționalei «Dacă eram eu acolo, făceam o treabă mai bună»”, a declarat Keegan, potrivit ITVX.

Kevin Keegan: „Calitatea fotbalului feminin a crescut”

„Pe când eram selecționerul Angliei, am fost să antrenez și naționala feminină și îmi făcusem o anumită părere despre calitatea acestora, dar nivelul este mult mai bun decât mă așteptam să devină”, a continuat Kevin Keegan, conform sursei citate.

Kevin Keegan a fost unul dintre mari atacanți ai anilor '80

Fostul fotbalist a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Liverpool în sezonul 1976-1977, dar și Cupa UEFA în două rânduri (1973 și 1976). Acesta a înscris 100 de goluri în 323 de meciuri pentru Liverpool, apoi a mers la Hamburg, unde a câștigat campionatul în 1979. La Hamburg, Keegan a câștigat doi ani la rând Balonul de Aur, devenind al doilea fotbalist care reușește această performanță, după Johan Cruyff.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și alte știri din fotbalul internațional

Un fotbalist de la Rio Ave a pozat nud alături de iubita lui, iar imaginile au ajuns publice: „Nu trăim așa cum își doresc unii dintre voi”
Rio Ave
Un fotbalist de la Rio Ave a pozat nud alături de iubita lui, iar imaginile au ajuns publice: „Nu trăim așa cum își doresc unii dintre voi”
Scene halucinante la Alkmaar: 2 jucători ai vicecampioanei Poloniei arestați și duși la secția de poliție!
ALKMAAR - LEGIA 1-0
Scene halucinante la Alkmaar: 2 jucători ai vicecampioanei Poloniei arestați și duși la secția de poliție!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Octombrie 2023, 18:10

O declaratie inutila. Sigur ca fotbalul masculin si cel feminin sunt foarte diferite, dar si cel din urma e competitiv, chiar daca la un alt nivel. PS: Poza il arata pe Rainea intre Keegan si Zoff la Torino, in 1980 - turneul final Euro. Rainea avea sa arbitreze finala acelui turneu, Germania - Belgia 2-1 - cea mai importanta delegare a unui arbitru roman in istorie.

befree
befree  •  06 Octombrie 2023, 17:53

Controversat pentru ciudatii progresisti. Pentru oamenii normali nu e.

traian_v
traian_v  •  06 Octombrie 2023, 16:22

Daca tot vreti sa puneti o poza a lui Keegan, gasiti alta. Poza postata in articol valoreaza infinit mai mult decat un comentariu (negativ) al fostului fotbalist englez. Marele Rainea este inegalabil, poate gaseste GSP si un cuvant bun despre el.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează